le_mal Opublikowano 3 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2006 dałam lapis lazuli zaraz wodą w przestrzeń pod chłodnym niebem migdałami sypiesz dopełniam ostrością żółtego wprost do słońca przelewasz w zieleń uzdrawiając widnokręgi ha fantazja w humoreskę - a czerwony wygrywa
Olesia Apropos Opublikowano 3 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2006 tzn ja się nie znam, ale jeśli masz na myśli (Na, Ca)8(SO4, S, Cl)2(AlSiO4)6 to chyba powinno być lapis lazuli :) buziaki
Olesia Apropos Opublikowano 3 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2006 tak poza tym, barwnie dziś u Ciebie, mnie najbardziej ten zielony:))
le_mal Opublikowano 3 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2006 Olesiu,myślałam,że będę musiała objaśniać. A tu chemicy też są:)Dziękuję. Chciałam do innych kolorów też ,ale wyszło inaczej, bo wesoło.Cmoki!
EWA_SOCHA Opublikowano 3 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2006 świetna zabawa kolorem, pierwsza strofa jest świetna!!! :) radzę włączyć jakąś wesołą salsę i przeczytać to!!! le mal:) bardzo! zabieram:)
le_mal Opublikowano 3 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2006 Eweś ,dzięki,że znalazłaś dla mnie chwilkę. Sny też mam zawsze kolorowe. pozdrawiam serdecznie.
le_mal Opublikowano 3 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2006 To może ktoś coś podpowie z tymi koloromi:( A Mirka całuję w łapeczkę. Te tam ,goń do lasu ,a ja miotłą ,co by śladu nie zostało. Radości nieustającej:))))))
Ewa_Kos Opublikowano 3 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2006 Ciepło, kolorowo i przyjemnie się zrobiło jak zawsze uCiebie. Okroiłaś troszkę ; wyszło na dobre. Pozdrawia Cię zapracowany czlowiek:))))) EK
le_mal Opublikowano 3 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2006 Dziękuję zapracowana Kobieto:) Cieszę się ,że choć minutkę poświęciłaś dla mnie. Pozdrawiam ciepło.
le_mal Opublikowano 3 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2006 To kamień z serca. Dzięki/Buziołki:)
kalina kowalska Opublikowano 3 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2006 chyba literówka w widnokręgi ja bym jeszcze bez "ha" i bez "a" przed myślnikiem i bez inwersji w 4. wersie fajny, czuje się w nim zapał pozdr
EWA_SOCHA Opublikowano 3 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2006 "fantazja w humoreskę - a czerwony wygrywa" by po chwili ściemnieć do czerni; i tak w kółko; naprawdę miły wyszedł ten wiersz; pozdrawiam ewa
le_mal Opublikowano 3 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bez ''ha"można obyć się. Jest mało wyraziste. W pierwszym zamiarze miało być ''ha ha ha'',gdyż fantazja zmieniła się w humoreskę. Dziękuję za uwagi . pozdrawiam serdecznie.
jacek_sojan Opublikowano 3 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2006 przypomina miniatury z inkunabułów XV w; malujesz i podkreślasz - krew zawsze wygrywa; zawsze - zwłaszcza wtedy gdy jej brakuje; interesujące; :)) J.S
le_mal Opublikowano 4 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 Jacku ,trafnie skomentowałeś. Dziękuję i pozdrawiam z serca.
le_mal Opublikowano 4 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wuśka ,miło,że mnie odwiedzasz. W życiu też tak ,w kółko. Pozdrowionka.
Rekomendowane odpowiedzi