Gość Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To nie jest narzekanie. To o wiele poważniejsze problemy. Do tej pory mam ślady na psychice. one zawsze beda- slady wpisane w zycie.a psychika - narzad niewymienialny. wybaczyc mozna ale zapomniec trudniej.
Tali Maciej Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2006 mi trener kiedyś zjebał wakacje, miałem już umówiony ze znajomymi wyjazd nad morzę, w drodze zachaczenie o dwa festiwale,m wszystko było piękne do momentu gdy się dowiedziałem że muszę jeachać na obóz kadry (3 treningi dziennie) i tak wszuystko się zjebało, moja dziewczyna pojechała z moimi przyjaciółmi i tak się rozkręciła, że mnie zdradziła z moim dobrym kumplem wakacje się skończyły i nie mogliśmy sobie w oczy spojrzeć uwielbiałme wakacje i obozy sportowe, w tym roku jadę jako trener i przynajmniej będę mógł pić(-:
Gość Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. to to nie byla dziewczyna ale... hmm zdarza sie. a picie to nie rozwiazanie...
Dorma Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Widocznie nie była Ciebie warta i kumpel też. W taki sposób najlepiej sprawdzić bliskie osoby. Raz się udaje a raz nie. Ale popatrz na to z innej strony, przynajmniej skróciła ci te męczarnie, jaka Cię czekała z nią
A. Lewandowska Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2006 nic i nikt nie moze mi zepsuc wakacji...nie dam sie ;):P ...a miłosc na odleglosc...ojj...wlasnie to przezywam....ale damy rede ;)
Gość Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. czy dacie rade to dopiero sie okaże ale zycze szczescia.
vacker_flickan Opublikowano 29 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. wreszcie jakas fajna historia
Dorma Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jak się bardzo chce to wszystko można, ale to nie jest niestety zależne tylko od Ciebie, gdyż ta druga osoba musi chcieć tak samo jak Ty
Sebastian_Pietrzak Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2006 ja mam miłość w Austrii i dokładnie rok ją już nie widziałem, nawet zrywaliśmy tylko po to aby stwierdzić że chcemy ze sobą być nie bacząc na to co będzie potem ale i tak jest ciężko
Olesia Apropos Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2006 "bycie" na odległość jest popieprzone
Olesia Apropos Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2006 ja też rzadko dzwonię na sex-telefon
Yasioo Zimiński Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. kogo to obchodzi ;]
Olesia Apropos Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2006 no np mnie inteligencja podnieca najsamprzód
Yasioo Zimiński Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. kogo to obchodzi ;] koleżanka wspomniała, to podsumowałam;P czepialski tylko zastanawiam się po co tam tyle osób dzwoni (pomijając wróżki;P) oni sami tego nie wiedzą.
Olesia Apropos Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no mnie tam jeszcze parę innych rzeczy rozpala
Yasioo Zimiński Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2006 a ja lubię śmierdziele i ich siostry;)
Yasioo Zimiński Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. mógłbym ci je myć aż bym pozdzierał skórę i jeszcze miałbym mało ;) (chore to jakieś?)
Yasioo Zimiński Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2006 zakładam że spałniają moje wymagania ;)
Yasioo Zimiński Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Rekomendowane odpowiedzi