Stefan_Rewiński Opublikowano 27 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2006 mój sąsiad z Lasu Księżnej powiedział przy kiosku że w upale nie chce mu się wcale i do tego powaznie jakoś
Ewa_Kos Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2006 sąsiad może już wiekowy bo tak często bywa za nic nie chce do alkowy gdy go piękna młódka wzywa
Aleksander_Szumanski Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2006 Sąsiad jakiś dziwny Nie uważasz mój Stefanie I do tego dość naiwny Z tą niechętką Mocium Panie.
Waldemar Talar Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2006 Takiego sąsiada trzeba chwalic któremu nie chce się walic bo nie trzeba żonki pilnowac gdy sami będziem flirtowac z jego spragnioną żonką.
Stefan_Rewiński Opublikowano 29 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2006 ale dziewki okoliczne smutne jakieś chociaż śliczne chyba na ratunek ruszę chcę czy nie chcę rusz/ch/ać muszę
Waldemar Talar Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2006 śliczne a smutne jakie to obłudne. Ale są jeszcze tacy pomagający rodacy którzy to odmienią za tych co się lenią.
Stefan_Rewiński Opublikowano 1 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2006 no własnie Waldemarze trza świat odmieniać parami w parze
Waldemar Talar Opublikowano 2 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2006 W parze łatwiej zmieniac świat dlatego wszyscy jak jeden brat do roboty się zabieszmy od jutra i przedtrzepmy wszystkie futra.
Stefan_Rewiński Opublikowano 3 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2006 futra out w saunie raut!
Rekomendowane odpowiedzi