Beenie M Opublikowano 26 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2006 dedykowane Darkowi S. kolejna rzeźba wystawiona do licytacji patrzę na bryłę słowną ukształtowaną dłutem myśli zaglądam w każde zagłębienie spodziewając się ujrzeć duszę jej twórcy zauroczona dotykam wyszlifowanej powierzchni decydując się na kupno i nagle w mgnieniu oka wszystko znika to nie iluzja sokole pióro szybujące jeszcze w powietrzu wyprowadza mnie z błędu a mówią, że to sroka złodziejka zanosi błyskotki do swojego gniazda
M._Krzywak Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2006 Prawda i tylko prawda. Piękny pomnik dla pięknych wierszy. Pozdrawiam.
M._Krzywak Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. "decydując się na kupno i nagle w mgnieniu oka wszystko znika" a to tak z okazji usuwania, czy mylę się co do osoby ???
Beenie M Opublikowano 26 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. "decydując się na kupno i nagle w mgnieniu oka wszystko znika" a to tak z okazji usuwania, czy mylę się co do osoby ??? nie Michale, nie mylisz się... to pióro...
Bartosz Wojciechowski Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2006 Ciekawe czy doceni? Heh Beenie, mocno org'owy tekst, żeby nie powiedzieć hermetyczny;))) Ja się od ucha do ucha - i do ciebie, i do siebie, i do DS i w ogóle. Miło się czytało, dzięki:) ps. :)))
Beenie M Opublikowano 26 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2006 A, docenił, Bartku docenił - moja słodka tajemnica. Zdaję sobie sprawę, że nie wszyscy zrozumieją tekst, ale adresat zrozumiał, a głównie o to chodziło. dobrze, że miło się czytało pozdrawiam serdecznie
Beenie M Opublikowano 26 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2006 Miło widzieć dzie wuszko Twoją turlankę pod moim wierszem pozdrawiam serdecznie iza bel: dziękuję za odwiedziny Michale: nazwanie tego pomnikiem dla pięknych wierszy (Darka S.) to dla mnie najlepszy komplement pozdrawiam serdecznie
le_mal Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2006 Miło czyta się .Nie da się ukryć komu dedykujesz. Pewnie miło Sokołowi. Pozdrawiam.
Dariusz Sokołowski Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2006 lux, Wszyscy macie u mnie po mini śmietance do kawy, trzeba przecież spożytkować te zaległe... znajomości, pozdrawiam serdecznie.
zak stanisława Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2006 miło mi podpisać sie pod komentarzem tego, komu była dedykacja pięknego wiersza; na śmietankę chyba zasłużyłam tym komplenentem- he he pozdrawiam i Autorkę i Dedykatora!ES
Ewa_Kos Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zawsze jest tak,że wierzsz dedykowany należy do obdarowanego i dobrze,że obdarowany jest kontent. Wiersz - no, no niczego sobie:))) + Pozdrawiam serdecznie. :))) EK
Bartosz Wojciechowski Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jak rozumiem, to dlatego, że stanowimy śmietankę towarzyską? :)
Lady Aj Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2006 Bardzo mi się podoba... Hermetyczny, owszem :) ale może być też odebrany w szerszym znaczeniu i wtedy nabiera nowego sensu. Pozdrawiam ciepło. L.A.
Beenie M Opublikowano 27 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. le malko, jeszcze milej, widzieć Cię w tym towarzystwie ... a Sokół ... zatrzepotał skrzydłami :))) pozdrawiam serdecznie
Beenie M Opublikowano 27 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a kawa? ... na ławę miło Cię widzieć, pozdrawiam serdecznie
Beenie M Opublikowano 27 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. zasłużyłaś, zasłużyłaś, i to nie tylko ze względu na ten komplement - myślę, że za całokształt odpozdrawiam ES-kę ciepło
Beenie M Opublikowano 27 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ewo, i Ty z ptasiej rodziny, a ja często wplatam ptasie elementy w te swoje dzierganki - może kiedyś kosy przyfruną... cieszę się z Twojego plusa pozdrawiam niemniej serdecznie
Beenie M Opublikowano 27 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jak rozumiem, to dlatego, że stanowimy śmietankę towarzyską? :) Bartku, stanowicie, oczywiście ... i tu się kłania moc pozytywnego myślenia ;))) pozdrawiam równie serdecznie
Beenie M Opublikowano 27 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. cieszę się Lady Aj, że i Ty zawitałaś w mne skromne progi, i to do tego z miłym słowem pozdrawiam ciepło
Rekomendowane odpowiedzi