EWA_SOCHA Opublikowano 20 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2006 maniackim pogwizdywaniem płoszę wszystkie wróble zostaje jeden głuchy jakiś chyba śladem ptaków uciekają słowatylko o seksie - ja ci pokażę! ponoć nadąsana pięknieję z kolejnymi płatkami stokrotki umykają wszystkie złości małym palcem u nogi badam krainę traw łaskotki sabotują trzeźwość na bosaka jestem roześmiana w szczelinach dłoni wszystko pomarańczowetak pewnie oglądał świat van Gogh może dlatego oszalałpisz o komarach i znów piękniejsza z biedronką na udzie zadziwiona od świetlików brzozy jasnym wzrokiem badam słodkie kropelki opadające z gałęzi przy piwonii gubiąc kontekst zanurzam w bieli nos mieszczę się cała w głowie zapach zaciągam łzy ból nie z tej ziemimrówka! co za kanalia!
JACEK KAWECKI Opublikowano 20 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2006 nie rozumien "pisz o komarach i znów piękniejsza" a to jest piękne "w szczelinach dłoni wszystko pomarańczowe tak pewnie oglądał świat van Gogh a może dlatego oszalał" miłego wieczorku
EWA_SOCHA Opublikowano 20 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. kazał pisać o komarach, co peelkę złości, a: "nadąsana pięknieję" otrzymujemy zatem: "pisz o komarach i znów piękniejsza" dzięki za wgląd:) pozdrawiam ewa
Ewa_Kos Opublikowano 20 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2006 No pięknie pzaplatałaś to co w ogródku z tym co w życiu. Mrówka wieńczy dzieło i jest bohaterką - dziś przez nią znowu się prawie rozbierałam i tak mam latem codziennie.:))) Pozdrawiam serdecznie:))) EK
zak stanisława Opublikowano 20 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2006 przy piwonii gubiąc kontekst zanurzam nos w bieli mieszczę się cała w głowie zapach zaciągam łzy - ból nie z tej ziemi Ewo myślę że cięcie dobrze zrobiłoby tej zwrotce.. propnuję ale... pozdrawiam ciepło S.
Jego Alter Ego Opublikowano 20 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. całość pyszna,ale to zakończenie...może i nienajgorsze ale jakoś niefajnie poskładane buzka
EWA_SOCHA Opublikowano 20 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2006 Stasiu pomyślę nad tym:) dziękuję ewa
EWA_SOCHA Opublikowano 20 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2006 Martyno; zmiany faktycznie sąkonieczne:) jutro popracuję nad tym:) dzięki!! ewa
EWA_SOCHA Opublikowano 20 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ta mrówka serio ciachnęła mnie w nos... Ewo, dziękuje za wgląd:))) pozdrawiam ewa
EWA_SOCHA Opublikowano 21 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 coś zmieniłam, Stasiu, Martyno, dzięki:) ~~ maniackim pogwizdywaniem płoszę wszystkie wróble zostaje jeden głuchy jakiś chyba śladem ptaków uciekają słowatylko o seksie - ja ci pokażę! ponoć nadąsana pięknieję z kolejnymi płatkami stokrotki umykają wszystkie złości małym palcem u nogi badam krainę traw łaskotki sabotują trzeźwość na bosaka jestem roześmiana w szczelinach dłoni wszystko pomarańczowetak pewnie oglądał świat van Gogh może dlatego oszalałpisz o komarach i znów piękniejsza z biedronką na udzie zadziwiona od świetlików brzozy jasnym wzrokiem badam słodkie kropelki opadające z gałęzi przy piwonii gubiąc kontekst zanurzam w bieli nos mieszczę się cała w głowie zapach zaciągam łzy ból nie z tej ziemimrówka! ~~ mrówka zostanie, bo ona była bohaterką dnia... skubana...
le_mal Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 Po zmianach lepiej. Wuśk,wiem jak ogrody nastrajają,szczegónie teraz. Maj i czerwiec -najsłodsze miesiące. Podoba się wplot z Van Goghiem.Te dwa wersy są już tematem do następnego wiersza. ( ale to taka moja wizja). Pozdrawiam i miłego dnia upraszam dla Ciebie.
Stefan_Rewiński Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 Ewo, może niech Ci ktoś (w puencie), pomoże tę mrówkę wyeliminować jakoś, i wieszcz się ucieszy.
EWA_SOCHA Opublikowano 21 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 Lilko, dzięki za wgląd:) buźka!
EWA_SOCHA Opublikowano 21 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 Stefanie, pomyślę:) co będę innym zawracała;) dzięki:)
Stefan_Rewiński Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Np.: " no zrób wreszcie coś z tą mrówką"
EWA_SOCHA Opublikowano 21 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Np.: " no zrób wreszcie coś z tą mrówką" Stefanie, zdecydowanie lepsze od mojej pointy:)) jak niczego nie wykombinuję sama - to kupuję:)))) dziękuję:)
le_mal Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 Może ;niech spada do mrowiska.hi hi! Buziaczek!
Rekomendowane odpowiedzi