le_mal Opublikowano 20 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2006 nie boli choć bolesna jedni - że do szczęśliwości inni - to tragedia może przejściem tylko
zak stanisława Opublikowano 20 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2006 hej, to o mnie? jak ty to robisz że w kilku słowach zawierasz całe przemówienie pozdrawiam ciepło ES
le_mal Opublikowano 20 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2006 Staszko ,lepiej żeby to nie było o Tobie. Za fajna jesteś.Buźka.
jacek_sojan Opublikowano 20 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2006 przyznaję, nie rozumiem; ale mam wrażenie, że coś z odmianą rzeczownikową nie tak; zresztą - nikt nie jest alfą i omegą; J.S
le_mal Opublikowano 20 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2006 Wydawało się ,że proste,ale pewnie zbyt bużo niedopowiedzeń. Nie boli, a jest bolesną sprawą dla bliskich. Przez nią podąża się do szczęśliwości wiecznej,a jest tragedią dla najbliższych. Można zadać pytanie -czym więc jest?
jacek_sojan Opublikowano 20 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2006 ZAPIS JEST W TAKIM razie ewidentnie niefortunny; mnie się nie wydaje już, a mam pewność; a gdyby ten dylemat ze "śmiercią" zapisać tak: ----------------------------------- nie boli choć bolesna jedni - że do szczęśliwości inni - to tragedia ------------------------------------------ /????????? J.S /chyba bardziej czytelne...
le_mal Opublikowano 20 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2006 Właśnie zastanawiałam się ,ale mnie uprzedziłeś. Chyba już po problemie.Dziękuję za pomoc.
allena Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 Tak.Teraz wiadomo i w takiej formie jest do przyjęcia:) A.
Ewa_Kos Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 Wiesz - wiedziała,że biała pani w tle ale miałam stracha że się mylę. Fajnie to wymyśliłaś. Pozdrowienia ciepłe. :)))))) EK
Stefan_Rewiński Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 To jest bardziej zagadka, dodaj coś, np.: "a może przejście?" Pozdrawiam, Stefan.
le_mal Opublikowano 21 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Stefciu ,tytułu jak wiesz nie da się zmienić.Chyba,że na forum. Zagadką też jest,tyle ,że bez odpowiedzi. Ostatnio wiele doświadcztłam i nie potrafię uwolnić się od wielu myśli. Takie jest życie. Pozdrowienia ślę expresem,do Lasu Księżnej.Cmok.
le_mal Opublikowano 21 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziekuję Ewuśka.Dobry był trop. A w Twoim lesie powietrze....cudo.Buźka!
le_mal Opublikowano 21 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dobrze ,że to warsztat. Alleno dziękuję i pozdrówka;)
Stefan_Rewiński Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 Tytuł jest o.k. Moim zdaniem (uparciuch jestem-sorry), optymistyczna puenta "może przejściem", albo "może przejściem tylko", domknęłaby Twoje słowa.
le_mal Opublikowano 21 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 Biorę drugie,dzięki.Masz rację, trochę optymizmu nie zaszkodzi.
Rekomendowane odpowiedzi