EWA_SOCHA Opublikowano 18 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2006 zbyt szybka akcja trzeba zwolnić kiedy ja w miejscu tyle lat pani się przejmuje szanuję tylkokrew zbyt rzadka mieszanina pięciu narodowości rzadka? ledwo mieści się w żyłachobserwacja kilka kropelek na poduszceponoć rośliny zamknięte pod szklanym kloszem produkując tlen mogą żyć dalej potrzebują tylko wody profesorze a owady? nasiona? szorstki szlafrok piżama własne ubranie dżinsy i koszulka tak tu trafiłam długopis na własne żądanie przecież jak kamień więc nieśmiertelnaczasem na mrozie i kamienie rozsadza woda prócz mięśnia jest coś więcej żegnaj profesorze
Stefan_Rewiński Opublikowano 18 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2006 Ale kosz! Całe szczęście, że nie jestem profesorem.
EWA_SOCHA Opublikowano 18 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2006 kosz zadany kardiologowi? :) mam nadzieję, że prócz wady serca coś jeszcze da się zauważyć; pozdarwiam ewa
zak stanisława Opublikowano 18 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2006 EWO, przepracowanie?peelka trafiła na oddział kardiologiczny z pracy, ulicy?za wysokie ciśnienie? udar? zawał? zamiast zmysłowych dżinsów szlafrok szorstki, i tak bywa, człowiek nie koń; nie mierz siły na zamiary, no cóż, zyczę teraz zdrowia i weny,bo ten dobry wiersz. pozdrawiam ciepło ES
le_mal Opublikowano 18 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2006 mieszanina pięciu narodowości. -Oj,chyba jutro powrócę .Rano jaśniej. Buźka;)
Rekomendowane odpowiedzi