Ewa_Kos Opublikowano 17 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2006 niespokojna kobieta wzór sprzeczności nie może w jednym nawet przez chwilę nudzi się w parku zapatrzona woli rozdawać dobro byle jakie zmyśla zdarzenia pogubiła rękawiczki gołe dłonie w kieszeniach szukają ciepła obok wróbel szaro ćwierka o przyszłości
zak stanisława Opublikowano 17 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2006 krótko i na temat-a jak ciekawie! pogubiła rękawiczki gołe dłonie w kieszeniach szukają ciepła to jest świetne! gratuluję EWUŚ, jak i cały wiersz.
Stefan_Rewiński Opublikowano 17 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2006 Nobela dla Kosa i wróbela,
le_mal Opublikowano 17 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2006 Dla mnie jest to smutny wiersz,o smutnej rzeczywistości. Jeśli w ćwierkaniu wróbla jest choć trochę nadziei to warto go słuchać. Pozdrawiam serdecznie:)
Stefan_Rewiński Opublikowano 17 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2006 Tak, Lemalko. ale wierszyk fajny.
Fanaberka Opublikowano 18 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Trochę smutny ten wiersz. A komentarz w dziesiątkę :-) Pozdrawiam, Kosie. Fanaberka :-)
Roman Bezet Opublikowano 18 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tak bym to widział ;)
allena Opublikowano 18 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. wiersz z tych smutniejszych i z lekką enterozą ale do psrzyjęcia. Sugerowane zmiany nadają się do dyskusji Propozycja zmian nie czyni zmian oczywistych w odbiorze jako takim może tylko wróblom zmieniła rolę i rękom każe zapomnieć że marzną.Sprawa warta tylko zastanowienia :)
Ewa_Kos Opublikowano 18 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tak bym to widział ;) O! Dziękuję za zobaczenie - szkoda mi wróbla:))) Pozdrawiam. ;)) EK
Ewa_Kos Opublikowano 18 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Fajnie,że mnie odwiedziłaś i przeczytałaś. Pozdrawiam ciepło:))) EK
Ewa_Kos Opublikowano 18 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Trochę smutny ten wiersz. A komentarz w dziesiątkę :-) Pozdrawiam, Kosie. Fanaberka :-) Jesteście weseli i dzięki Wam za to.Wiersze są i smutne i wesołe, ważne co by nas humor zawsze miał w swojej opiece. Pozdrawiam radośnie. :)))) EK
Ewa_Kos Opublikowano 18 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj. Ja też tę babę poznałam a ile o niej wieeem...:))) Pozdrowić kazali mocno.:))) EK
Rekomendowane odpowiedzi