Daria Śpiewak Opublikowano 16 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2006 Spokojnie, moje serce spokojnie jeszcze nie pora na ciebie -po wojnie jeszcze się zdążysz rozżarzyć, rozkrwawić jeszcze się zdążysz miłością zadławić śpij jeszcze spójrz, to za wcześnie świat zbyt zielony słońce za wysoko jeszcze nie kwitną czereśnie poczekaj... niech dogonię swój cień bo on na południu już po drugiej stronie szczęśliwy, beztroski pozwól, niech go dogonię u mnie jeszcze rano spokojnie, moje serce
kalina kowalska Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2006 świetnie się to czyta, płynnie i te rymy też pasują według mnie dwa ostatnie wersy można z powodzeniem opuścić, nie wnoszą niczego nowego, tak jakoś wiszą i jeszcze wyrzuć (jak zechcesz, rzecz jasna:) "miłością" z drugiej zwrotki będzie bardzo fajny wiersz pozdr aha i jeszcze "go" i przecinki i trzykropek i "bo" do resekcji :)
kyo Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2006 traktuje ten text jako szkic, wiersza tu malo, ale widze to i owo, przegadany miejscami i niepotrzebnych powtorzen troche. dopracowac prosze;) jutro cos zaproponuje, jak autorka ma takie zyczenie:) Pozdrawiam
Dariusz Sokołowski Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2006 do słońce za wysoko - gitezz, reszta zależnie od interpretacji, pozdrawiam
allena Opublikowano 17 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2006 właśnie zależy od interpretacji na ile się może wysilić wyobraźnia:) A.
Daria Śpiewak Opublikowano 18 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2006 kyo proszę bardzo. jestem otwarta na wszelakie propozycje:)
Rekomendowane odpowiedzi