Olesia Apropos Opublikowano 14 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 tylko niech nikt nie mówi, że ja się uwzięłam na tego biednego Rasiaka... to dopiero drugi wątek;D;D;D http://www.joemonster.org/article.php?sid=6036
Espena_Sway Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 ja chcę widzieć dzisiejszą rzeź, obstawiam 0:6
Olesia Apropos Opublikowano 14 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 ja po ostatnim meczu obstawiałam 0:5, w każdym razie podobnie;)
GASPAR_VAN_DER_SAR Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 Przegrywamy 0:1 z Niemcami, wygrywamy wysoko z Kostaryką, a Niemcy wysoko pokonują Ekwador i... przechodzimy :P. Przynajmniej tak mówi mój kumpel, bo jemu się to chciało liczyć. Ale wydaje mi się, że to całkiem logiczne. Jeżeli zremisujemy z Niemcami, a oni pokonają Ekwador to możemy dowolnym wynikiem pokonać Kostarykę i przejdziemy. A taktyka na mecz? Wystawić Jelenia od początku, żeby wspomagał Żurawia. Przesunąć Smolarka na prawym skrzydle bliżej ataku niż Krzynówka na lewym. Wyrzucić Kosowskiego, nie wprowadzać Rasiaka i Mili, chyba że na sam koniec. Pomyśleć o tym, że Baszczyński jest nie w formie i nauczyć grać obrońców. Jeśli będzie do przerwy 0:1 to przesunąć Smolarka do ataku i umieścić jednocześnie na boisku Sobolewskiego i Radomskiego. To tyle :). Pzdr, Gaspar.
Olesia Apropos Opublikowano 14 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 myślę, że taktyka, którą umieściłam powyżej (choć mniej logiczna) będzie bardziej prawdopodobna;P
Amras_Elensar Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 Hmmmm.... Taktyka wyżej zaprezentowana coś w sobie ma. Od lat przecież Polacy grają systemem kopnij! Może ktoś doleci ;)
fr ashka Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 jak bardzo się mylicie... puki co wiem, że w meczu z Ekwadorem sie nie popisali, ale wierzyć trzeba i dopingować, kibicować sama krytyka nie pomoże, czarnowidztwo non stop mnie juz denerwuje na razie jestem zadowolona z gry Polaków, tylko gola brak, ale jeszcze całe 45 min przed nimi
Olesia Apropos Opublikowano 14 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 trzeba przyznać, ze dziś grają ładnie
Olesia Apropos Opublikowano 14 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 a mogło być tak pieknie... ;.(
Espena_Sway Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 no ale dali dupy w ostatniej minucie ;(. mimo wszystko brawo, szczególnie dla bramkarza :)
Yasioo Zimiński Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 nigdy jeszcze nie byłem tak rozczarowany. mimo wszystko. dobra gra. ;(
fr ashka Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 Janas miał dać Brożka za Zurawskiego w 60'!!!! esch... :| a z piłkarzy zadowolona jestem, nie zawiedli, mimo wszystko :))
Gość Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 eh ja tez jestem pod wielkim wrazeniem. polscy pilkarze naprawde dali z siebie w tym meczu duzo. szkoda tylko ze taki koncowy rezultat. pod sam koniec nosz kurde... szlak tylko moze wtrafic. ale brawa sie naleza za wytrzymalosc kibiców wiernych i gre oraz zaangazowanie. duzo by mowic bo emocje dawaly sie nie w cień . adie wam ;)
Bartosz Wojciechowski Opublikowano 15 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2006 Mecz rzeczywiście był prawdziwą bitwą. Sądzę, że nie musimy się niczego wstydzić, a z Boruca, Jelenia, Ebiego i obrońców możemy być wręcz dumni. Natomiast treneiro coraz bardziej mnie rozczarowuje (a przed mundialem wierzyłem w jego umiejętności) - widać, że nasza repra ma jednak potencjał, tylko Janas nie umie go wykorzystać, a nawet hamuje go swoimi decyzjami. Myślę, że po mistrzostwach porzegna się z posadką. Tylko kto następny? Ja wśród polskich trenerów widzę już tylko Henia Kasperczaka, ale on ma problemy z kontraktem w Wiśle, poza tym podobno coś kręci z Olimpique Marsylia... Może czas wreszcie przyjąć kogoś z zagranicy? Jakiegoś fajnego Holendra, Francuza albo Hiszpana, Niemca od biedy? Mmm... marzenia. Przed nami trudne eliminacje do ME (w grupie mamy m.in. Portugalię, Serbię i Belgię), ale ja wierzę nadal, że mamy dobrych graczy. Dla mnie niesmak po Mundialu może zmazać zwycięstwo z Kostaryką. Prawdziwi kibice - dumni po zwycięstwie, wierni po porażce, jak to się mówi:) Pzdr!
Gość Opublikowano 17 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Zgadzam się. Mimo komentarza, który zostawiłem powyżej, zawsze jestem za Polską. Będę oglądał mecz o pietruszkę z Kostaryką i mam nadzieję, że wygramy. Nie mogę jedynie znieść błędów personalnych sztabu Janasa. Wszyscy widzą, kogo trza powołać, lecz trener zawsze "wie" lepiej i nigdy nie ma racji. Janas do zwolnienia, niech wreszcie zatrudnią kogoś z prawdziwego zdarzenia, co to nie bedzie miał pupilków, bo to tylko psuje rodzimą piłkę, miast ją rozwijać. Pozdrawiam. brawo madra wypowiedz ;P
Rekomendowane odpowiedzi