EWA_SOCHA Opublikowano 5 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2006 długo mój łojejek będzie psuty, bo zmykła mi bibonka! a wiesz że chłopacy wczoraj zbierali dżdżownice, ale ja się boiłem... a do czego jest śrubontek? obtarły mnie nisówki, a mogę zdniąć i iść na pieszo? popraw ten łojejek bo mnie kret zaleje...
EWA_SOCHA Opublikowano 5 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2006 ja wiem, że to wiersz nie jest, ale może da sie z tego zrobic wierszyk?
Ewa_Kos Opublikowano 5 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2006 myślę,że się da bo to żywcem moje dzieciństwo;też mówiłam ''nisówki''.Sympatyczny utwór jeszcze na pytanie ''co mama robi?'' odpowiadałam,że praje ( pierze) Oj, fajne czasy i teraz widzę ciekawy temat:)))) Pozdrawiam :)) EK
Olesia Apropos Opublikowano 5 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2006 Ewciu to jest PRZEŚLICZNE CUDNE I WSPANIAŁE!! kocham o dzieciątkach, kocham takie wierszowanie!! buziole gorące za to Ci boś na serduszku tak ciepło zrobiła:*:*:
EWA_SOCHA Opublikowano 5 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2006 a myślicie, że da sie to ugładzić w wiersz? czy zostawić taka beztroskę??
M._Krzywak Opublikowano 5 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie gładzic - dzieci i niektórzy dorośli mają to do siebie, że myślą podobnie, hehehehehhehe. a tak to wyjdzie ugładzona wersja żywiołu, strasznego, jak dzieciątko. Dobre to jest !!!
Olesia Apropos Opublikowano 5 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ewuś, zostawić, nie ruszać, nie "dorosłować" daj nam zdziecinnieć :)
EWA_SOCHA Opublikowano 5 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2006 ok, na waszą odpowiedzialność:)
Jego Alter Ego Opublikowano 5 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2006 chrup Ewuś,wyszło ślicznie:) jak p...a nie,dzisiaj odpuszczamy:)
M._Krzywak Opublikowano 5 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Joasiu - a zauważyłaś kto jest na wycieczce ??? He he he...
M._Krzywak Opublikowano 5 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. krzywakowy, ale on gęga jeszcze... To nie on zatem.
EWA_SOCHA Opublikowano 5 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2006 cieszę sie, że "wierszyk" wywołał u was uśmiech:) dzięki za wgląd:)
le_mal Opublikowano 5 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2006 Ewo,słodko i milusio. Nisówki też są moje. Dzieciństwo -najcudniejszy okres w życiu:) pozdrówka;)
EWA_SOCHA Opublikowano 5 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2006 dziękuje Lilko:)))) buźka!
jacek_sojan Opublikowano 5 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2006 rzeczywiście, zabawny jest język dziecka, ale z tego tekstu trudno sklecić wiersz, chyba że stworzysz, zamarkujesz, zaaranżujesz słowną intrygę, zdarzenie, w które wpleciesz słowa dziecka; ale to trudne zadanie, i nie wiem - czy tylko ambicja wystarczy do realizacji; niemniej, sympatyczna językowa ciekawostka; J.S
EWA_SOCHA Opublikowano 5 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2006 Jacku, to juz nie na moje sily... z moim talentam do pisania... spsułabym ten wiersz jak łojejek...:)) zbyt cienka jestem w te klocki:) poza tym, jak obsadzić dziecko w lirycznej ramce? jak nie sznurówka, to proca będzie wystawać... ja zostawię to samopas:) mało dydaktyczne, ale ...;) może poszukam temu innego miejsca niż poezja? pozdarwiam eva
Miłka Maj Opublikowano 6 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2006 cud, mniud; pomnij zaś przestrogę :)) buziole/V.
Jaro Sław Opublikowano 6 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2006 Jak wziąć pod uwagę "nowoczesną" konwencję i pod względem "nowatorstwa", to dzieci są bezkonkurencyjne, tylko o czym starsi maja pisać? Pozdrawiam i dołączam się do głosów zachwytu.
EWA_SOCHA Opublikowano 6 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. mydła nie:))) ok:) słodkie dzieciaki:)))ja nie będę sie rozwodziła co ja mowilam jak byłam mała, powiem co zostało... osiusiana kielbasa... czytaj suszona kielbasa:) i wiele wiele różnych... teraz tylko rodzice jeszcze wspominają.. być dzieckiem... a jak być rodzicem takiego dziecka? co uczone mówić ta, później tuś - mówi tuśta, bądź wuśka:) już tak na mnie nie mówią:))) Miłego dnia! wuśka
Rekomendowane odpowiedzi