Ewa_Kos Opublikowano 5 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2006 lubię umierać z miłości robię to z wielką wprawą myślę wtedy o drabinie zaraz mam bliżej do nieba
le_mal Opublikowano 5 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2006 Ewciu,podoba się miniaturka:) Zastanawiam się nad drabiną,chyba ma tu wiele znaczeń.Pozdrawiam:)
jacek_sojan Opublikowano 5 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2006 hmm; miłość na drabinie? aż do śmierci?! takiej figury erotycznego szleństwa nie ma nawet w hinduskim podręczniku ars amandi "Kamasutra"; kto tego nie lubi? i kto zaprzeczy, że wchodzi żywcem do nieba? /golcem?/; :))) J.S
Ewa_Kos Opublikowano 5 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam i zapewniam - nie chodzi o miłość na drabinie.:))) Dzięki za wgląd. Pozdrawiam :)) EK ps do ''nieba miłości'' wchodzi się chyba... żywcem (?) :)
jacek_sojan Opublikowano 5 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2006 TAK TO JEST KIEDY dusza nieopatrznie zmieni się u czytelnika w d... w którą należy solidnie k... :))) J.S k.../kopnąć!/ na specjalne życzenie sz. Autorki; :)
Ewa_Kos Opublikowano 5 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj. Dziękuję,że zawitałaś, Ta drabina to taka przenośnia;że jak już ją ustawisz w pion, to tylko można do nieba.Zakochani zawsze mówią,że czują się jak w niebie - ja tak przewrotnie pomyślałam, że po drabinie będzie bezpieczniej i pewniej :)) EK
Ewa_Kos Opublikowano 5 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Panie Jacku nie rozumiem ostatniego skrótu myślowego(?) na literkę k :)))
M._Krzywak Opublikowano 5 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2006 Ewa - to jest typ kobiety egzaltowanej !!! Aaaa, jak takie kobiety lubią umierac na pokaz, jak lubią :) Niezła ta miniatura - oczywiście biorę ją z lekkim dystansem ironicznem - vide dwa pierwsze wersy...
Dariusz Sokołowski Opublikowano 5 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2006 zdrabiniutka, znaczy się zgrabniutka ta miniaturka!
zak stanisława Opublikowano 5 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. i nie tylko- he he pozdrawiam Ewo
Ewa_Kos Opublikowano 5 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Michał witaj w moich progach. Wszystko co piszesz to prawda hihi:))) Pozdrawiam ciepło :-))) EK
Ewa_Kos Opublikowano 5 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. i nie tylko- he he pozdrawiam Ewo Panie Darku serdeczne dzięki za wizytę :)))) Pozdrawiam ciepło EK Stasiu oczywiście masz rację z tym nie tylko :))) Pozdrówka od nac ciepłe:))) EK
M._Krzywak Opublikowano 5 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Michał witaj w moich progach. Wszystko co piszesz to prawda hihi:))) Pozdrawiam ciepło :-))) EK bo ja znam wasze sztuczki, hehehehehehehehe
Dariusz Sokołowski Opublikowano 5 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. i nie tylko- he he pozdrawiam Ewo Panie Darku serdeczne dzięki za wizytę :)))) Pozdrawiam ciepło EK Stasiu oczywiście masz rację z tym nie tylko :))) Pozdrówka od nac ciepłe:))) EK oj, "nie tylko" przede wszystkim! kłaniamsie
Ewa_Kos Opublikowano 5 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2006 Dzięki za ukłonik - milo mi :))) EK
le_mal Opublikowano 5 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj. Dziękuję,że zawitałaś, Ta drabina to taka przenośnia;że jak już ją ustawisz w pion, to tylko można do nieba.Zakochani zawsze mówią,że czują się jak w niebie - ja tak przewrotnie pomyślałam, że po drabinie będzie bezpieczniej i pewniej :)) EK Ewciu,a wchodziłaś kiedyś po wysokiej,pionowej drabinie? Im wyżej tym gorzej.Drabina chwieje się,lęk wysokości i nie zawsze wiadomo co robić. Żal schodzić,a strach iść dalej.Tak też bywa z miłością-dla wytrwałych. pozdrawiam serdecznie.
Ewa_Kos Opublikowano 5 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj. Dziękuję,że zawitałaś, Ta drabina to taka przenośnia;że jak już ją ustawisz w pion, to tylko można do nieba.Zakochani zawsze mówią,że czują się jak w niebie - ja tak przewrotnie pomyślałam, że po drabinie będzie bezpieczniej i pewniej :)) EK Ewciu,a wchodziłaś kiedyś po wysokiej,pionowej drabinie? Im wyżej tym gorzej.Drabina chwieje się,lęk wysokości i nie zawsze wiadomo co robić. Żal schodzić,a strach iść dalej.Tak też bywa z miłością-dla wytrwałych. pozdrawiam serdecznie. Lilko - wchodziłam w górach. Pozdróweczka:))) EK
EWA_SOCHA Opublikowano 6 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2006 męczennica:))) kurcze w ten sposób nigdy nie myślałam, a przecież... kurcze zbawienie mam już jak w banku;) parsknęłam szczerym śmiechem... świetny pomysł:) pozdrawiam eva
Miłka Maj Opublikowano 6 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2006 Schody do nieba już były, ale drabina? Piękne to Twoje hobby, Ewuś, ale zaraz, chyba...no jasne, ja też je mam :))) współmęczennica pozdr./V.
Rekomendowane odpowiedzi