Ewa_Kos Opublikowano 4 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2006 proces siwienia się rozpoczął wchodzi na włosy mleczna mgła pokrywa bielą pojedyńczo - czas jeszcze nie wie o kasztanie brązowym odcieniu - pasującym w moich zaciśniętych dłoniach resztki nadziei że jednak umiem zostać po staremu włosy siwieją pierwsze chcesz zobaczyć - woda się zatrzyma żebyś mogła sprawdzić jak ładnie ci w tym kolorze
Jego Alter Ego Opublikowano 4 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2006 wszystko przepięknie ale dwa razy kolorze,może zamiast drugiego dać "odcieniu",może byłoby też ciut szerzej?nie wiem,ale podoba się,dzisiaj mój szczęsliwy dzień w Warsztacie,dawka przyjemności dla oczu (no bo duszę można też zasmucić,ale doznania jak najbardziej si:))buziak/martyna
zak stanisława Opublikowano 4 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2006 Ewuś mi pomaga kasztan ale na głowie,a dla fasonu trzymam w tapczanie na dobre samopoczucie,ech a co ci tak wpadło do głowy?przypominać nasze zasłużone- he he ale podoba sie bużka
Ewa_Kos Opublikowano 4 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Oj dziękuję za podszept - poprawiłam na odcień :)) Pozdrawiam mocno:))) EK
Jego Alter Ego Opublikowano 4 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Oj dziękuję za podszept - poprawiłam na odcień :)) Pozdrawiam mocno:))) EK ależ prosię:))))buźka
Ewa_Kos Opublikowano 4 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Stasiu - dziękuję, ale Ty wiesz czemu o tym piszę.:)) Pozdrawiam z całych sił:))) EK
EWA_SOCHA Opublikowano 4 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2006 a farba do włosów? co prawda w moim przypadku, to była JEDNA WIELKA POMYŁKA(wściekle rudy łep przez tydzień...), ale innym służy;) fajny wierszyk:) mamy juz Kult, odsiwianie się... jeszcze trzeba zarwać młodego faceta;) pozdrawiam serdecznie eva
Ewa_Kos Opublikowano 4 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No nie mogę Ci Ewuniu odmówić racji w tym co mówisz...hihi Żeby to było takie łatwe :))) Dzięki za ''bycie'' Pozdrawiam serdecznie EK
le_mal Opublikowano 4 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2006 Ewuś ,bardzo nastrojowy.Podoba się. Pięknym kobietom starość nie grozi,a jeden siwy włos... I cóż z tego. Pozdrawiam serdecznie;)
Ewa_Kos Opublikowano 4 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2006 Lilko - dziękuję Ci za te pocieszające słowa.Ty nie masz tych problemów - młodzi zazwycza nie mają. Gorzej ze ''starcami'' hihi Pozdrawiam serdecznie i dziękuję za odwiedziny:)) EK
le_mal Opublikowano 4 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2006 Przecież wiem,że to nie o Tobie Kwiatuszku:)))))))) Buziaczek.
Miłka Maj Opublikowano 4 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2006 no ba, kolor piękny, ale jak ci dziecko mówi: mamusiu, zlób sobie chabę na wlosy, bo masz byle jakie, to trza posłuchać:) nocne serdeczności/V.
Stefan_Rewiński Opublikowano 5 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Precz z farbami, srebrzystość jest ekscytująca, rwać posrebrzonych, wierszyk fajny, stop, pozdrawiam, Srebrny.
Fanaberka Opublikowano 5 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2006 Fajny wiersz, o czymś więcej, niż o kasztanie :) A swoją drogą - kasztan w zaciśniętej dłoni. Skąd my to znamy ;) Pozdrawiam Fanaberka
Fanaberka Opublikowano 5 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no właśnie, w końcu woda to nie facet, no nie? ;))))) Fanaberka
Ewa_Kos Opublikowano 5 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no właśnie, w końcu woda to nie facet, no nie? ;))))) Fanaberka Dziękuję - dwa głosy jednakie to dużo. Poprawiłam i pozdrawiam :)))
Ewa_Kos Opublikowano 5 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Precz z farbami, srebrzystość jest ekscytująca, rwać posrebrzonych, wierszyk fajny, stop, pozdrawiam, Srebrny. Dziękuję Stefanie i tak sobie myślę,że śrebrny mężczyzna to jakoś brzmi, ale srebrna kobieta? Nieee !:))) Pozdrawiam. EK
Stefan_Rewiński Opublikowano 5 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Precz z farbami, srebrzystość jest ekscytująca, rwać posrebrzonych, wierszyk fajny, stop, pozdrawiam, Srebrny. Dziękuję Stefanie i tak sobie myślę,że śrebrny mężczyzna to jakoś brzmi, ale srebrna kobieta? Nieee !:))) Pozdrawiam. EK To może Silver Lady?
Kirke szalona Opublikowano 5 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2006 Coś bym z tym tutułem, za dużo tego siwienia. może tylko "włos w kałuży" albo "włos w kałuży bieleje"? Pozdr cieplutko i zapraszam do siebie! Asia
Kirke szalona Opublikowano 5 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Oj przepraszam "biel" była dalej więc też nie... Po prostu trochę odchudzić z tej siwizny. Wierszyk ładny bardzo. :-)
Rekomendowane odpowiedzi