Jego Alter Ego Opublikowano 1 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 mamie zaciągasz się po swojemu mrużysz oczy na problemy i chleb po-wsze-dni chciałam coś powiedzieć ale dym wyłzawiał gęstniał w gardle blokował czasem marzły naczynia wieńcowe czasem brakło kompromisów myślałam wtedy niewygodnie mieszkało się pod płucem a nie pod sercem
zak stanisława Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 spod pióra klawiatury wyziera żal tłumiony -dymem? pozdrawiam ciepło - PES. ładny, wzruszający
Jego Alter Ego Opublikowano 1 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 No dziękuję Stanko,ładnie to Ty go odczytałaś,buziak w Twoja strone słodki jak syrop klonowy:)
Olesia Apropos Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 czy to znowu ja (po wczorajszej czy też przedwczorajszej rozmowie) byłam dla Ciebie natchnieniem?;P a tak na poważnie... "niewygodnie mieszkało się pod płucem a nie pod sercem" GIT! cmok :*
pathe Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 żal- ale z dystansem. dobre. muszę się czepnąć czegoś następnym razem bo Ci takie pozytywy ciągle wypisuje, że aż nudno się robi:>pozdr/ Aga
Jego Alter Ego Opublikowano 1 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 Oleńko,to przestroga dla Ciebie:):P Pathe czyli Ago,no musisz:P buziak
Ewa_Kos Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 Fajnie o tym paleniu...do zaskakujących wniosków dochodzisz - trzeba mieć wyobraźnię + i pozdrowienia :))) EK
Jego Alter Ego Opublikowano 1 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 a dzięki Ewo:)również pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi