fr ashka Opublikowano 31 Maja 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 tańczę na secesyjnych gzymsach płynnie tracąc rytm mięknę wsród stiukowych fal przebieram się w szczere uśmiechy kuszę ptaki do zastygnięcia by jak gargulce budziły wyobraźnię z francuskim er gili gili pingwina komplikuje harmonię fasady na której kwitną żłobione kwiaty syndrom Quazimodo poprawia nastrój gdy mimo garbu własnych lęków mogę jak na lianie zjechać w dół
zak stanisława Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 oj fra szko, bardzo misie ten secesyjny wiersz- sentymenty! "mimo garbu własnych lęków"! trafne, pozdrawiam ciepło ES
Olesia Apropos Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a ja bym je pneumatycznym;)
Espena_Sway Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 poprawnie. motywy architektoniczne, które lubię i secesja - niesamowity styl serdeczności Espena Sway :)
fr ashka Opublikowano 31 Maja 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 beton musi być- takie były gzymsy w secesji ;)) dzięki za komentarze! :) pozdr, fr.ashka ;)
Mag Ost Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 Bardzo mi sie podoba, każde słowo przemyślane - czuję...podziwiam odwagę zjeżdzania w dół;) pozdrawiam Mag
Bartosz Wojciechowski Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a ja bym je pneumatycznym;) a ja czystką partyjną, a co! :)
Bartosz Wojciechowski Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 No panno fr ashko, może jednak da się panienka namówić na wyrzucenie tego betonu? Może jakąś okładzinę z piaskowca, jakimś stiukiem chociaż obudować? Hm? Mnie jeszcze "syndrom" nie pasuje, ale mogę ew. przymrużyć oko;) Natomiast za całokształt brawa, mnie najbardziej "z francuskim er gili gili pingwina". Pzdr!
fr ashka Opublikowano 31 Maja 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 pomyslę nad tym betonem- może da się go zastąpić innym materiałem tak, żeby całość nie runęła ;)) dzięki, frr ;)
fr ashka Opublikowano 31 Maja 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 a ceramiczne fale? innej możliwości juz nie ma...
Bartosz Wojciechowski Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 Ja ci oddam po okazyjnej cenie: "glazurowych" (glazurowych właśnie, nie glazurowanych). Jeśli i to nie, to od biedy można "stiukowych" jednak :) Powodzenia!
fr ashka Opublikowano 31 Maja 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 no tak, stiuk... może, może, ale bardziej na tak jestem ;)
fr ashka Opublikowano 31 Maja 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. to mi do tego stylu nie pasuje ;) Bartosz chyba trafił w sedno, bo i pasuje i ładnie wyglada ;)) pozdr!
Rekomendowane odpowiedzi