Sara Zoe Opublikowano 29 Maja 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2006 W ciężkich czarnych butach trudno uważać na kamienie Pod palcami nie czujesz przecież nawet szkła W ciężkich czarnych butach giną Twoje chłodne już marzenia zgniatasz je piętą gdy codziennie wciskasz w nie swoje szare stopy Ciężkimi czarnymi butami deptasz co dnia tęsknotę Ciężkie czarne buty kupione na jesień na cmentarzu ciągle było błoto a on tak lubił Cię w sandałach
Olesia Apropos Opublikowano 29 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2006 uwielbiam glany ale w innej wersji pzdr/o
Martwa_Julia Opublikowano 29 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2006 Glany to wspaniałe buty. Wiersz im dorównuje.
Olesia Apropos Opublikowano 29 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ha ha ha Ty żartujesz czy to na serio Ci się podoba?
Martwa_Julia Opublikowano 29 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2006 A cóż w tym śmiesznego? Może mnie oświecisz...
Olesia Apropos Opublikowano 29 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. śmieszny jest wiersz:D to moje niezwykle subiektywne zdanie;) ja nie od oświecania w XXIw elektryczność jest już dostępna powszechnie
Martwa_Julia Opublikowano 29 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2006 Nie od oświecania, ale chyba od zgryźliwości... Również moje niezwykle subiektywne zdanie :)
Olesia Apropos Opublikowano 29 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2006 ooo tak, jestem okropna, stetryczała, wredna i złośliwa to obiektywne zdanie
Martwa_Julia Opublikowano 29 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2006 A więc zostawię je bez komentarza :) Pozdrawiam gorąco w ten chłodny dzień.
M._Krzywak Opublikowano 29 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2006 "Psy wojny" - miał kawałek dopiero. A tutaj ? Nie przekłada się po prostu, a szkoda. Wyszła taka nastoletnia sieczka. co maja wspólnego buty z marzeniami ? No, oczywiście wiem, że to metafora, ale ja jestem antysandałowcem :) Pozdrawiam.
Bartosz Wojciechowski Opublikowano 29 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. O co ci chodziło Michale? (jestem autentycznie ciekaw) Saro, na początek popraw proszę "deptasz", to jest nieznośne. Następnie swe kroki skieruj w stronę działu Warsztat, bardzo dobre - wiem z autopsji - miejsce na próby, tudzież dopracowanie tekstów takich jak ten (z którego można przecież coś jednak uratować...) Pozdrawiam, kibicuję!:)
Stanisław Kamykowski Opublikowano 29 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2006 a mój największy problem to, że gdy włożę ciężkie czarne buty, to mi się wkładki w środku przesuwają i nic nie pomaga:(
EWA_SOCHA Opublikowano 29 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2006 Saro, pomysł Bartosza z warsztatem jest dobry; ostatnio te czarne buty sprawiły mi figla w górach, nie wiedzieć jak - nagarniały masy kamyczków do środka; doszłam do wniosku, że lepiej być kłodą, niż kamykiem w bucie;) czego i tobie życzę;) pozdrawiam eva
Rekomendowane odpowiedzi