Olesia Apropos Opublikowano 21 Maja 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2006 nie uprawiajmy już polityki ta dyplomacja na dobre nam nie wychodzi stosunki się ochłodziły chodźmy na wódkę do ciebie do mnie zamiast słowem pooperujmy językiem mam potencjał pomiędzy nogami
Olesia Apropos Opublikowano 22 Maja 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2006 nie, nizoral jest świetny - kup sobie, może się w końcu wyleczysz
Dżygita Opublikowano 22 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2006 wiesz to z autopsji ? to ma być porada? reklama?
Olesia Apropos Opublikowano 22 Maja 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2006 tak, oczywiście nawet największym wrogom życzę jak najlepiej mam dobre serduszko, a ty chyba ciężkie dni:)
Olesia Apropos Opublikowano 22 Maja 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2006 poza tym pracuje w firmie farmaceutycznej i na każdym kroku coś reklamuję może jakieś psychotropy?
Jego Alter Ego Opublikowano 22 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2006 Olka czy Ty masz okres? Cicho siedź i słuchaj: stosunki,masz literówkę..literatkę..półlitrówkę,wpadnij na wódke,wypożyczymy smurfy.wiersz jest dobry,ale wydaje mi się że za dużo jest słów w pierwszej,może by tam pokombinować? nie uprawiajmy już polityki dyplomacji jedyne co nam wychodzi: ochłodzenie stosunków chodźmy na wódkę do ciebie do mnie zamiast słowem operujmy językiem mam potencjał pomiędzy nogami if ju łont,pozdrawiam, cmok marcyśka
Olesia Apropos Opublikowano 22 Maja 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2006 tego mi trzeba: wódki, smurfów z Tobą i żadnych facetów! a co do okresu to właśnie nie...
Jego Alter Ego Opublikowano 22 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. głupio byłoby zmarnować:) może jednak te smerfy zostawmy na karmazynowy przypływ,a póki co idź i rób co lubisz najbardziej:))))) buziole
Olesia Apropos Opublikowano 22 Maja 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2006 terefere zapomniałaś, że od jakiegoś czasu nie mam z kim? wolę Ciebie i vódkę!!
Jego Alter Ego Opublikowano 22 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2006 ups,no zapomniałam.Zatem zapraszam terefere,czemu te miasta tak daleko od siebie,bo wodzisz,ja właśnie tez chcę wódki,smerfów i Ciebie( o boshh,wyjdę na bi)
Olesia Apropos Opublikowano 22 Maja 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2006 bi są ok obiecuję, że odwiedzę Cię w wakację - będe całkiem niedaleko, w Wałbrzychu popijem, wyrwiemy jakieś dupy:D
Jego Alter Ego Opublikowano 22 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2006 no to jest dobra idea o ile nie wyjadę robic do sąsiadów,tych zachodnich.Póki co witrualne kielichy w górę lecgetbaktupoem
Olesia Apropos Opublikowano 22 Maja 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2006 racja... ;) zdrówko! (znowu piję od rana...)
M._Krzywak Opublikowano 22 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2006 stpsunk - literówa !!! a wiersz - ku rozpaczy tych, co nie mogą :)
Olesia Apropos Opublikowano 22 Maja 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2006 poprawione:) a możesz to rozwinąć?:)
M._Krzywak Opublikowano 22 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Naturalnie - jeżeli jest to poezja dotycząca wprost pewnych zagadnień, dotyka to zdecydowanego witalizmu, energii, bezpośredniowości. I tutaj tworzy się zdecydowany podział odbioru, bo wszakże nie każdy tak podchodzi do onych spraw.
Roman Bezet Opublikowano 22 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Naturalnie - jeżeli jest to poezja dotycząca wprost pewnych zagadnień, dotyka to zdecydowanego witalizmu, energii, bezpośredniowości. I tutaj tworzy się zdecydowany podział odbioru, bo wszakże nie każdy tak podchodzi do onych spraw. A niby jak? można jeszcze? ;D Nie wiedzialem, że to się nazywa teraz 'polityka', no a jeśli tak, to masz "duże" szanse w następnych wyborach ;P Tylko nie przecieniaj tych rankingów (i możliwości) - wiele jest rzeczy na tym świecie względnych ;D dyg b PS. Z takim jajem i umiejętnościami moglabyś napisać coś niekoniecznie o dupiemaryni ;)
Olesia Apropos Opublikowano 22 Maja 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2006 hmmm... z jajem? z umiejętnościami? Bezet, zawstydzasz... o swojej dupie lubię najbardziej:P
Roman Bezet Opublikowano 22 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ty masz jakiś kompleks swojego tyłka? Kwadratowy czy co? ;P dyg b
Rekomendowane odpowiedzi