Ewa_Kos Opublikowano 16 Maja 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2006 spotkałam sie z nimi ręce i przejrzyste ściany podkówki na buziach zastąpiły słowa lody stopniały woda jak łzy spływała mżawką po twarzy jeszcze tylko mgła schowała rodziców ułożyła na kamiennych głowach sny wybrzuszone tęsknotą za domem w uderzeniach wiatru zawodzenia krzywda wybrała szczyt do nieba
le_mal Opublikowano 16 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2006 Ewuś,ten wiersz trafia w sam środek serca.Chyba nie trzeba więcej słów. PozdrawiamS. Jeszcze pewnie powrócę.:)
EWA_SOCHA Opublikowano 16 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2006 nie przegadany, bardzo ładny, delikatny, trafny... podoba mi się:) pozdrawiam eva
Stefan_Rewiński Opublikowano 17 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2006 Pani Ewa w formie, nie wiem czy w przedostatnim potrzebne jest "słychać" i w ostatnim "sobie", ukłony, Stefan.
Julia Zakochana Opublikowano 17 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2006 ale mnie poruszył i w zruszył - le mal dobrze to okreslila - trafia w sam srodek serca...
zak stanisława Opublikowano 17 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2006 że też nie widziałam wcześniej w ostatniej przeczytałam- szept do nieba-zamiast szczyt- i wiesz nawet to mi nawet pasowało pozdrawiam Ewuś i Heńka też!ES
Rekomendowane odpowiedzi