Boleslaw Lucki Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 ***późno jużciemnonie pamiętamjak wzeszłosłońcetyle drzewumarłow moim lesiepopiółprzykryłzłote runojuż wiemże czeka na mnieszarawiecznośćpójdę tambo wiem że ją teżzielonymkiełkiemnadzieiprzebije przyszłość
Assire__var__Anahid Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 cos w tym tkwi.podoba mi sietylko dlaczego znowu zrezynowanie i poszukiwanie smierc przebija z tekstu ?czy juz nikt nie cieszy sie zyciem...
Boleslaw Lucki Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Wlasnie zauwazylem guzik "odpowiedz", wiec pisze jeszcze raz.Dziekuje za mile slowa Pelmanie.Co do budowy wiersza ... zgadzam sie w calej rozciaglosci. Gdybym tylko ja sam, zawsze mogl decydowac o formie, w ktorej krzycze do ludzi.
Mirosław_Serocki Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Kolejny dobry. Czy te ze strony też się tutaj znajdą? Niektóre naprawdę by się przydały.Pozdr.
natalia Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Ładny wierszyk ujmujący ciekawy temat z interesującej strony Co do formy to nie wiem czy jest aż tak źle, mnie się nawet dobrze czytało, choć...no cóż może dłuższe wersy ułatwiły by sprawę.Serdecznie pozdrawiamNatalia
Rekomendowane odpowiedzi