Izabella_Sendor Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Daria Grzechnik skończona żegluga ciała dobiło do brzegu kształtu dystans wapiennego spływu ustalony wszelkie pytania o miarę dorosły do odpowiedzi miarodajnych i stanął wielkolud na gruzach dziecka choć w każdej z kondygnacji strop podniesiony gdy patrzy na tego obok któremu jest do ramion czuje się jak apogeum w lochu zagnieżdżone
Yavanne Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Bardzo mi sie podoba! coś w nim mnie urzekło, napewno go sobie zabiore i na długo zapamiętam! bajbardziej podoba mi sie fragmęt- "i stanął wielkolud na gruzach dziecka " pozdrawiam serdecznie!
Izabella_Sendor Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Bardzo dziękuję za miłe słowa, bardzo mi miło, że dał trochę przyjemności Czytelnikowi. Pozdrawiam.
joaxii Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 I znowu świetny wiersz... Tym razem kojarzy mi się z malarstwem Goyi ze względu na mroczny klimat. Podoba mi się świeżość, z jaką używasz słów i metafor, świeżość i oryginalnosć spojrzenia. Pozdrawiam i czekam na więcej, j.
Anna_Tusk-Bieńkowska Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 skończona żegluga ciała dobiło do brzegu kształtu wspaniale się zaczyna i wspaniale rozwija dalej:)) Uważam że powinien być wyróżniony! pozdrawiam
Izabella_Sendor Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Bardzo dziękuję za odwiedziny, miło mi, że się spodobało;-)Pozdrawiam serdecznie;-)))
Rekomendowane odpowiedzi