adam sosna Opublikowano 11 Maja 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2006 Zapał tworzenia ogarnął Boga w siedem dni powstał nasz świat i tylko zarozumiałość tworzy wiarę w jego jedyność Gdzieś w gwiazdach stworzył Bóg drugą ludzkość z istotami piękniejszymi od nas i jeszcze jedną i jeszcze jedną Stworzył wiele ziem Bóg wypełnionych istotami podobnymi do siebie by w nieomylności uniknąć popełnienia błędów Adam Sosna (2005.12.30)
Sanestis_Hombre Opublikowano 11 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2006 pomysł dobry z wielością światów, trochę zmieniłbym - za dużo tutaj tego jeszcze jeden - tak piłkarsko się kojarzy, ja wiem że mundial już blisko ale... zresztą twój wiersz, ja się nie znam zdrowia!!
adam sosna Opublikowano 11 Maja 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2006 "ja się nie znam" jakiś laik się dobiera mi do wiersza? w dodatku nie chce by nasza wspaniała reprezentacja strzeliła jeszcze jeden okropne salve :)
deli s Opublikowano 11 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2006 pomysł ciekawy, choćby dlatego, że nie dość, że obalajacy jednostkową wystarczalnośc jego samego, to jeszcze i jego nieomylność i odgrodzenie się od tego, co ludzkie, czyli jednak możliwości popełnienia błędu.powtórzenia jeszcze sugerowałbym zastąpić czymś innym. d. s
adam sosna Opublikowano 11 Maja 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2006 deli s niczego nie chcę obalać (za wyjątkiem obecnego rządu) a powtórzenia? podobają mi się ze względu na tworzoną melodię skandowania jedynie słowo "świat" bym zastąpił tylko jeszcze nie wiem czym dzięki
Sanestis_Hombre Opublikowano 11 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. chcę!! POLSKA GOLA!!!
adam sosna Opublikowano 11 Maja 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2006 dzie wuszka uważaj opalanie szkodzi ps. trochę lepiej? babko lancetowata
adam sosna Opublikowano 11 Maja 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2006 Sanestis Hombre trochę zmieniłem lepiej?
adam sosna Opublikowano 11 Maja 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2006 Może tak? Zapał ogarnął Boga w siedem dni powstał świat i tylko zarozumiałość tworzy wiarę w jego jedyność W gwiazdach stworzył Bóg drugą ludzkość z istotami piękniejszymi od nas i jeszcze jedną i jeszcze jedną Wiele ziem wypełnionych podobnymi do siebie by w nieomylności uniknąć popełnienia błędów
Sanestis_Hombre Opublikowano 11 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tak
adam sosna Opublikowano 11 Maja 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2006 tak może być? Zapał ogarnął Boga siedem dni tworzył zarozumiałością jest wiara w jedyność świata W gwiazdach stworzył drugą ludzkość z istotami piękniejszymi od nas i jeszcze jedną i jeszcze jedną Wiele ziem wypełnionych podobnymi do siebie by w nieomylności uniknąć popełnienia błędów
adam sosna Opublikowano 11 Maja 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2006 Sanestis Hombre mam słabość do "kiepskich poetek" słucham ich!
Sanestis_Hombre Opublikowano 11 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. zdążyłem już zauważyć - po tych morenach;)
Sanestis_Hombre Opublikowano 11 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. co państwa łączy:>? (jeśli mozna spytać)
Sanestis_Hombre Opublikowano 11 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. czyli cos jest na rzeczy;)
Sanestis_Hombre Opublikowano 11 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dobre. rozumiem i o nic więcej nie pytam.dziękuję.
adam sosna Opublikowano 12 Maja 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2006 Sanestis Hombre a w przerwach między (tur) i kur... sywą "kiepska poetka" pisze wiersze niżej podpisany - wierszopodobne oboje - co ich łączy - pisują prozą ach
adam sosna Opublikowano 12 Maja 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2006 dzie wuszka domyśliłem się, że o to, że o to, że o to
adam sosna Opublikowano 12 Maja 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2006 dzie wuszka skojarzyło mi się ze szkołą czasem pisaliśmy rozdzielnie dzielnie
adam sosna Opublikowano 12 Maja 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2006 cześć! nara! idę szlifować prozę! szacunek wielki co złego to nie ja! to ty! kolego.
Rekomendowane odpowiedzi