Smok Opublikowano 8 Maja 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2006 Gabusi jest pewna ławka w pewnym miejscu na niej długie wieczory o historii i zamiłowaniu do drukowanych opowieści pamiętasz Neferti moją piaskownicę i bezmyślnie porozrzucane zabawki tak bardzo nie lubiłaś gdy do niej wchodziłem budowałem odpowiedzialność z piasku dziś dla Ciebie kuję ją ze skały wyrzuciłem co mogłem z kieszeni teraz usiądzmy i porozmawiajmy znów o literaturze jest pewna ławka w pewnym miejscu
Olesia Apropos Opublikowano 8 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. he he siedzieć z dziewczyną na ławce i rozmawiać o historii - dziwne masz upodobania nie podoba mi się niestety nic a nic... przykro pozdrawiam serdecznie
Smok Opublikowano 8 Maja 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. he he siedzieć z dziewczyną na ławce i rozmawiać o historii - dziwne masz upodobania nie podoba mi się niestety nic a nic... przykro pozdrawiam serdecznie nic nie szkodzi :) ale dzięki za wgląd pozdrawiam
Jego Alter Ego Opublikowano 8 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Olesia..PEEL ma:)Ty to byś od razu chciała się p...no:P wiersze dedykowane pisze się z taką tendencją..Nie mogę skrytykować bo moje są podobne:)))podoba mi się,serio,jest kilka niedociągnięć,ale to da się naprawić,jeśli się komuś oczywiście chce,zwłaszcza Smokowiwyrzuciłem co mogłem z kieszeni teraz usiądzmy i porozmawiajmy znów o literaturze jest pewna ławka w pewnym miejscu dla mnie ten fragment najlepszy pozdrawiam/m.
Olesia Apropos Opublikowano 8 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Olesia..PEEL ma:)Ty to byś od razu chciała się p...no:P wiersze dedykowane pisze się z taką tendencją..Nie mogę skrytykować bo moje są podobne:)))podoba mi się,serio,jest kilka niedociągnięć,ale to da się naprawić,jeśli się komuś oczywiście chce,zwłaszcza Smokowiwyrzuciłem co mogłem z kieszeni teraz usiądzmy i porozmawiajmy znów o literaturze jest pewna ławka w pewnym miejscu dla mnie ten fragment najlepszy pozdrawiam/m. o Martynko, nie przesadzaj... ja też zawsze najpierw rozmawiam:) w sumie może wiersz faktycznie nie jest taki zły, tylko ja w tym momencie mam niezbyt uprzejmy stosunek (w sensie kontaktów interpersonalnych na gruncie słownym) do płci przeciwnej
Jego Alter Ego Opublikowano 8 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Olesia..PEEL ma:)Ty to byś od razu chciała się p...no:P wiersze dedykowane pisze się z taką tendencją..Nie mogę skrytykować bo moje są podobne:)))podoba mi się,serio,jest kilka niedociągnięć,ale to da się naprawić,jeśli się komuś oczywiście chce,zwłaszcza Smokowiwyrzuciłem co mogłem z kieszeni teraz usiądzmy i porozmawiajmy znów o literaturze jest pewna ławka w pewnym miejscu dla mnie ten fragment najlepszy pozdrawiam/m. o Martynko, nie przesadzaj... ja też zawsze najpierw rozmawiam:) w sumie może wiersz faktycznie nie jest taki zły, tylko ja w tym momencie mam niezbyt uprzejmy stosunek (w sensie kontaktów interpersonalnych na gruncie słownym) do płci przeciwnej bo Ci się leniu po lody nie chciało iść!nieładnie się tak wyżywać na innych:P
Stanisław Kamykowski Opublikowano 8 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2006 "usiądzmy" - literówka jak mniemam "tak bardzo nie lubiłaś gdy do niej wchodziłem" - połączyłbym w jeden wers o tej kieszeni nie bardzo rozumiem nie wiem czemu "znów" trochę mi nie pasuje, ale nie mam pomysłu co z tym zrobić ale i tak mi się podoba w takiej wersji jak powyżej, nie wiem czy jest to górnolotna poezja- pomimo to trafiłeś w mój klimat (a szczególnie dziś), bardzo chętnie zmieniłbym dedykacje i dał go komuś, ale ona i tak nie czyta poezji... pozdrawiam:-)
Chanah Letkowska Opublikowano 8 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2006 Witam, Trzy pierwsze wersy bardzo mi sie podobaja i cztery ostatnie wersy rowniez. Pozdrawiam, Chanah
Espena_Sway Opublikowano 8 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2006 a mnie się podoba, przypomina moje dedykowane wiersze. tak trzymaj Smoczku zdrówka i serdeczności Espena Sway :)
gabriel p. Opublikowano 8 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2006 jest pewna ławka w pewnym miejscu -> za dużo 'pewności' ;-) ja bym jedną 'pewność' zamienił na coś innego (możę jest taka ławka, albo jest siakaś [jak ja lubię to słówko] ławka ;-);-)) do reszty nie mam zastrzeżeń. pozdrawiam :D
Smok Opublikowano 9 Maja 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2006 dzięki wszystkim za komentarze pozdrawiam
zak stanisława Opublikowano 9 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2006 pamiętasz Neferti moją piaskownicę i bezmyślnie porozrzucane zabawki tak bardzo nie lubiłaś gdy do niej wchodziłem budowałem odpowiedzialność z piasku dziś dla Ciebie kuję ją ze skały - to jest PIĘKNE smoku! pozdrawiam ciepło ES
Smok Opublikowano 9 Maja 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2006 dziękuje Pani Stanisławo :) pozdrawiam
Bartosz Wojciechowski Opublikowano 9 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2006 Ja również na tak; jest w nim jakaś taka pewność siebie, niewymuszona swoboda zaczynania od nowa, że tak się wyrażę:) Nie-merytorycznie: "Gabusi" mnie urzekło:) Merytorycznie: w Egipcie żyła Nefertiti, ew. od biedy - Nefretete. Jednak rozumiem, że nie jest to najważniejsze w tym wierszu;) Pzdr!
Ewa Rajska Opublikowano 10 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2006 Smoku, miłe zaskoczenie:) uwielbiam pewne ławki w pewnych miejscach, stąd plusik. za kieszeń też! pozdrawiam ciepło ER
pathe Opublikowano 12 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2006 pamiętasz Neferti moją piaskownicę i bezmyślnie porozrzucane zabawki tak bardzo nie lubiłaś gdy do niej wchodziłem budowałem odpowiedzialność z piasku dziś dla Ciebie kuję ją ze skały już miałam kiedyś napisać, że się spodobał. ten frg szczególnie, z odpowiedzialnościa piaskową.
Rekomendowane odpowiedzi