Julia Zakochana Opublikowano 6 Maja 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2006 tato to pierwszy i ostatni list do ciebie. trzymaj go z tymi od hamleta. listy miłosne chowa się razem. w szufladzie. pod bielizną. nie wiem czy w piekle macie szuflady. tu w klasztorze mamy skrytki pod kamieniami. ale nie pisz. w wodzie i tak rozmywa się atrament. piranie (dziwnie podobne do ciebie) żywią się papeterią i smugami uczuć. ......................................................................... w zamkowych komnatach cichły szepty wyznań i gasły spojrzenia.tu jest równie głucho i ciemno. ale nie mam dokąd pójść dopóki nie spiorę z siebie fosforyzującej nocą miłości.Ofelia
Espena_Sway Opublikowano 6 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2006 całkiem zgrabny wierszyk, dziwię się dlaczego nie w P ? zdrówka i serdeczności Espena Sway :)
Julia Zakochana Opublikowano 6 Maja 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2006 bo nie jestem pewna... czy może tak być poukładany... :)
Espena_Sway Opublikowano 6 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. mnie się wydaje, że tak
Julia Zakochana Opublikowano 7 Maja 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2006 nikt się więcej nie odzywa to może rzeczywiście może tak być ;)
Stefan_Rewiński Opublikowano 8 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2006 Fajnie napisałaś, tylko dlaczego tatę zapudłowałaś do piekła? W Hadesie lepsze towarzystwo, pozdrawiam, Stefan.
Julia Zakochana Opublikowano 8 Maja 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2006 hades czy piekło - myśle ze to to samo miejsce które ma dwie różne nazwy :) ps wiersz już jest w P
Rekomendowane odpowiedzi