Stefan_Rewiński Opublikowano 6 Maja 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2006 postanowiłem skonstruować bombę nabrałem się niezbędnej wiedzy zanurzyłem się w spokoju i natchnieniu w tajemnym ukryciu harowałem szczerze cyzelowałem zapalniki detonatory pułapki zasadzki kamuflaże zapakowałem jak należy i wysłałem upatrzonej z góry ofierze otrzymałem sygnał że niewypał że mdło i dynamitu za mało żebym się wytężył rytmów dosypał i żeby więcej metafor i żeby się rymowało i żeby było na biało
EWA_SOCHA Opublikowano 6 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1 strofa: nabrałem się niezbędnej wiedzy wtedy : zanurzyłem w spokoju i natchnieniu (bez "się") 3 strofa: "i żeby więcej metafor, i żeby się rymowało" tak tylko pląsam... mam nadzieję, że nie jestem pierwszą ofiarą niewypału? i że nie wyjdę z odymioną gębą;) pozdrawiam eva
Stefan_Rewiński Opublikowano 6 Maja 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1 strofa: nabrałem się niezbędnej wiedzy wtedy : zanurzyłem w spokoju i natchnieniu (bez "się") 3 strofa: "i żeby więcej metafor, i żeby się rymowało" tak tylko pląsam... mam nadzieję, że nie jestem pierwszą ofiarą niewypału? i że nie wyjdę z odymioną gębą;) pozdrawiam eva Witaj Ewo, dz za podpowiedzi. Tu "nabrałem się" użyłem w znaczeniu "nachapałem się", co do powtórzeń, zgoda, ale to dla "ulimerykowienia", pozdrawiam. Stefan.
Stefan_Rewiński Opublikowano 6 Maja 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. niech mnie tu dzie wuszka na lemalkę nie napuszcza spuszczam bomby na twe klomby
Stefan_Rewiński Opublikowano 8 Maja 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2006 niech dzie wuszka się nie smuci różę się do bomby wrzuci
czarna Opublikowano 8 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2006 nie wiem o jakie bomby chodzi i o jakie rymowanie czarnej w głowie jedno błądzi wiadomo...konsumowanie
Stefan_Rewiński Opublikowano 8 Maja 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2006 ja tam majtek nie krochmalę zapach mięty mój le male czuję oraz całkiem chwalę
Stefan_Rewiński Opublikowano 8 Maja 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2006 jestem agresywnym czmielem czasem przyprawiony chmielem żadnej pszczoły się nie zboję kiedy sięgnę wdzięki twoje
Stefan_Rewiński Opublikowano 9 Maja 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2006 jam czarodziej zamaszysty i szamaniarz widzę wdzieki przez kałamarz
Stefan_Rewiński Opublikowano 9 Maja 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2006 nawet przez betonową ścianę le malkę dostanę
zak stanisława Opublikowano 9 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2006 niech mnie tu dzie wuszka na lemalkę nie napuszcza spuszczam bomby na twe klomby jakie bomby, miły panie ten niewypał?- fe, Stefanie tak zapuszczać się na łanie czy to ładnie?
Stefan_Rewiński Opublikowano 10 Maja 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2006 łają panie i za bomby i za panie co to będzie? co zostanie?
Stefan_Rewiński Opublikowano 11 Maja 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2006 co to będzie co to będzie biedne serce drga na grzędzie
Henryk_Jakowiec Opublikowano 11 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2006 A słyszałem, że to twardziel, że niejednej zerknął w gardziel.
Stefan_Rewiński Opublikowano 12 Maja 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2006 może zamiast sprośnej bomby skonstruuję antybombę co ukwieci wszystkie klomby a dzie wuszkom pod fartuszkiem zrobi co szeptałem w uszka
Stefan_Rewiński Opublikowano 12 Maja 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2006 niech le malka się ośmieli wyluzuje szept weekendu niech poczuje
Rekomendowane odpowiedzi