Patryk_Nikodem Opublikowano 3 Maja 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2006 gdy spoglądam przez szybę słoneczniki zwracają się do mnie z prośbą słońce wypędza nocne zjawy i odkrywa tajemnice pokoju odchodzę od okna a ty tak samo zamyślona wolisz zapach mandarynek te wszystkie chwile tutaj widzimy inaczej http://www.poezja.org/debiuty/viewtopic.php?id=22513
Espena_Sway Opublikowano 3 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2006 Patryku, urzeka mnie klimat wiersza, jest prosto napisany, ale czuję go. plusisko zdrówka i serdeczności Espena Sway :)
Vera_Ikon Opublikowano 3 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2006 Tak, prosto... i może dlatego szczerze i czytelnie. Ode mnie bardzo dobre noty. Klimatem zaraziłeś. Dociera szcególnie końcóweczka... Takie to ludzkie. Każdy dla siebie swoim światem. Żeby tak móc podzieliś się z kimś wszystkim, choć na chwile. Ile by człowiek zrozumiał. Ile zyskał... pozdr Weronika
Nechbet Opublikowano 5 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2006 bardzo prosty, szczery wierszyk, to prawda, moze nie mam w nim nic rewelacyjnego, ale to wlasnie chyba jego prostota i ten klimacik tak urzeka, na plus ;-))) serdecznosci:*
pathe Opublikowano 5 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2006 nie musi być skomplikowane aby było dobre;) inne niż pierwotna wersja.pluszak z uszami dla Ciebie;)
Bartosz Wojciechowski Opublikowano 5 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2006 Mandarynka jest mała, rześka i jasna. Mniam:)
Rekomendowane odpowiedzi