Vera_Ikon Opublikowano 3 Maja 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2006 dałeś słodyczą słowa na usta i sól pustych chwil w czasie pomiędzy relację wypełnionych wyobraźnią gestów zawiązałeś w gordyjski (obietnica nabrała kształtów) gdy autorytet zmysłów zawiódł genetycznie uwarunkowany głód jedności wyszedł z ukrycia dotykiem (plastyczność ciał wymknięta spod kontroli) i nagle człowiek człowiekowi bogiem i to olśnienie że żadna czujność nie pomoże że nie będzie pewności a na pytanie o powód nie znajdę prostej odpowiedzi w sztuce tracenia staniemy się mistrzami [26.04.2006.]
Espena_Sway Opublikowano 3 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2006 Wero, podoba mi się tematyka, jednak widzę tu miejsca niedopieszczone :). dałeś słodyczą słowa na usta i sól w czasie pomiędzy ---- to tak widzę relację wypełnionych wyobraźnią gestów zawiązałeś w gordyjski (obietnica nabrała kształtów) gdy autorytet zmysłów zawiódł --- tutaj jakoś za dużo mi się tego wydaje genetycznie uwarunkowany głód jedności wyszedł z ukrycia dotykiem (plastyczność ciał wymknięta spod kontroli) i nagle człowiek człowiekowi bogiem i to olśnienie że żadna czujność nie pomoże że nie będzie pewności a na pytanie o powód ----------cała końcóweczka bardzo fajna nie znajdę prostej odpowiedzi w sztuce tracenia staniemy się mistrzami zdrówka i serdeczności Espena Sway :)
Vera_Ikon Opublikowano 3 Maja 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2006 Dzięki Espeno, pomyślę, choć początek raczej zostanie :) Resztę przemyślę. cieszę się, że wpadłaś. pozdr Weronika
pathe Opublikowano 4 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2006 i sól pustych chwil w czasie pomiędzy to nie widzi się bo sól się przeżarła. reszta czytelna, spójna.plus z uśmiechem.naprawdę się spodobał:)
Vera_Ikon Opublikowano 4 Maja 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2006 Przeżarła, mówisz... To dobrze. Chyba właśnie to do siebie ma, że się przeżera ;) pozdr
zak stanisława Opublikowano 4 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2006 weroniko, bardzo podoba mi się od słów - człowiek człowiekowi...poczatek jakby nie dopracowany pozdrawiam ciepło ES
Vera_Ikon Opublikowano 5 Maja 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2006 Dzięki :) Przemyślę jeszcze. pozdr
Sanestis_Hombre Opublikowano 5 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tak!!! a ja nawet już się stałem mistrzem tracenia. dobre. Wystarczy ci ta skromna wypowiedź? salve!!!
Vera_Ikon Opublikowano 5 Maja 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2006 Wystarczy :) Czyli takich "zdolnych" jest więcej? pozdr
Sanestis_Hombre Opublikowano 5 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. chyba tak
Rekomendowane odpowiedzi