Ewa_Kos Opublikowano 3 Maja 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2006 za dużo za mało w sam raz tyle widział tak malutki w okularkach czasem niewidoczny przez nie i bez nich ale kochany z nimi - synek
zak stanisława Opublikowano 3 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2006 synek, czy wnuczek? he he? pozdrawiam ciepło
Bartosz Wojciechowski Opublikowano 3 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2006 Fajne, cieplutkie:) Choć moim zdaniem również bardziej pasuje "wnuczek", ale może to i wszystko jedno :)
Stefan_Rewiński Opublikowano 3 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Stasiu, wnuczek w okularach?
Espena_Sway Opublikowano 3 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2006 heh, ja nie potrafię miniaturek, tylko litanie ;) więc tym bardziej plusuję i podoba się zdrówka i serdeczności Espena Sway :) P.S. u nas w R. nareszcie słonko dziś zaświeciło :D
zak stanisława Opublikowano 3 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Stasiu, wnuczek w okularach? a co nie widziałeś małolata w okularach? , tyle tkliwości do starego konia?- (pardon)
jacek_sojan Opublikowano 3 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2006 okularnik to brzmi groźnie; :) DOBRE! ale jakby bez pointy; J.S
EWA_SOCHA Opublikowano 4 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2006 mi z pointą bardziej leży:) miła miniaturka pozdrawiam eva
Stefan_Rewiński Opublikowano 4 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pointa jest w minusach, albo plusach, cholera, te okulary, nigdy nie wiem, czy klikam na "Z", czy na "P".
jacek_sojan Opublikowano 4 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2006 napisałem, że dla mnie brak tu pointy; /?! J.S
Ewa_Kos Opublikowano 4 Maja 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2006 Pomóżcie ładnie ułożyć pointę, że synek żyje i ma 37 lat. nie wiem jak to ująć aby mu sie podobało he he EK
jacek_sojan Opublikowano 4 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2006 "mu się podoba"; ale stawia drań warunki, podnosi wymagania, bo wie, że nie mówi w próżnię; :) J.S
adam sosna Opublikowano 5 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2006 ja całe życie (52 l) w okularach teraz bez po operacjach mam szczęście
Ewa_Kos Opublikowano 5 Maja 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2006 Panie Adamie, to Pan jak ja pamięta jakie kiedyś okulary nawet te dla dzieci były ciężkie np. +3,5? Okropieństwo.Faktycznie może Pan mówić o szczęściu. Pozdrawiam serdecznie i dziękuję za zaglądnięcie. EK
adam sosna Opublikowano 5 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ciężkie i niewygodne, i odciskały ślad na nosie fuj
Rekomendowane odpowiedzi