Yasioo Zimiński Opublikowano 1 Maja 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2006 ja też oddycham jedynie przez uchylone usta łażę tu od początku tyłem po ostrych przedmiotach widzę czterdziestu czterech takich jak nie ty jak ty żadnego optymizm mam głęboko (w sercu)
Yasioo Zimiński Opublikowano 1 Maja 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2006 44 to ten dziad. wyzwoliciel, zbawiciel.
Julia Zakochana Opublikowano 1 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2006 bardzo podoba mi się Twoja oszczędnośc słów końcówka fajna, bo wydawało mi się że optymizm mam głęboko hehe wiesz gdzie ;)
Yasioo Zimiński Opublikowano 1 Maja 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :) wiem, tak własnie miało się wydawać:) dzięki za wgląd. (siedzę tu i próbuję się odstresować).
Julia Zakochana Opublikowano 1 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2006 :) dawno mnie tu nie było i zaglądam - ile można się uczyć, czy tam myśleć o nauce... ;)
Yasioo Zimiński Opublikowano 1 Maja 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2006 w moim przypadku raczej to drugie:( mam dziwne wrażenie, że przerobiłem co przerobić miałem i nic nie wiem:|
zak stanisława Opublikowano 1 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2006 domyślam się, że ten 44 to wieszczowy Mickiewiczowski, ale czy treść -wyjątkowo oszczędna w słowa -sama w sobie o czymś mówi? albo jestem dziś bardzo niekumata pozdrawiam ciepłoES
Yasioo Zimiński Opublikowano 1 Maja 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2006 ona mówi i tym, że ja jak ten 44 chciałbym coś tu zmienić w tym naszym kraju, że się męczę, że raczej widzę 44 rozbujników parlamentarnych aniżeli jednego bohatera, no cóż...że nadzieję już tracę, ale tak na prawdę ona we mnie wiecznie żywa...nie wiem:) pozdrawiam.
Vera_Ikon Opublikowano 2 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2006 Hehe, nie moglam sobie przypomnieć skąd to 44. No, ale już wszystko jasne. Podoba się oszczędność słów. Tematyka też mi się podoba. Póki co nie znalazłam niczego do poprawiania :) Ale jeszcz wrócę tu, na spokojnie :) pozdr serdecznie Weronika
Espena_Sway Opublikowano 3 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2006 mnie się też podoba, Yasioo przed maturą w formie. heh, przy okazji połamania pióra zdrówka i serdeczności Espena Sway :)
jacek_sojan Opublikowano 3 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2006 "44" to nie dziad, a "bohatery" jak pisze wieszcz; co do bohaterów to optymizm uzasadniony, bo jest ich co najmniej milion, reszta to serwiliści i kapitaliści; :) J.S.
Rekomendowane odpowiedzi