adam sosna Opublikowano 3 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. oj cieszę się Adamie, że zrozumiałeś o jakie karty mi chodziło. szczerze mówiąc, to nie wiem jak inaczej by je nazwać ;) Ja też nie - jako informatyk w stanie spoczynku.
czarna Opublikowano 3 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Adamie chodziło mi o zwrot " nieszczęsne kule" [skopiowało mi się kawłąek więcej a nie umiem wyczernić słowa] każdego coś innego gryzie [najlepiej wie o tym Gilbert G.] garść złotych promyków z Kampinosu wysyłam
Espena_Sway Opublikowano 6 Maja 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2006 dzie wuszko, jak narazie to jeszcze żadnych poprawek nie wprowadzałam. poprostu ostatnio znowu wróciłam do poezję i jakoś mi się nie chciało ;) ale oczywiście poprawię, mam nadzieję, że w najbliższym tygodniu, usiądę wieczorkiem, przeanalizuję jeszcze raz wszystkie komenty i dopieszczę :P dzięki za odwiedziny i krytykę zdrówka i serdeczności Espena Sway :)
Espena_Sway Opublikowano 10 Maja 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2006 no, kilka najważniejszych poprawek wprowadzonych :]
Rekomendowane odpowiedzi