EWA_SOCHA Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2006 uderz w stół wyrzuć talerz dosól mi porwij koszulę włosy potargaj ściągnij obrus ugryź w łydkę przytrzymaj nadgarstki zdejmij swój pasek tylko nie przestawaj całować
Aileen Atrien Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2006 W sumie nie wiem dlaczego, ale mi się nie podoba ten wiersz. Może troszkę za banalny? A może to tylko moje wrażenie? Lubię prostotę, ale tu jest chyba aż ZA prosto :) Takie to wszystko jasne, że aż porażające. Uderza w człowieka, a ten nie może się zasłonić żadną metaforą, żadnym specyficznym środkiem literackim, nawet niezrozumieniem. Opis, zwykły opis raczej niż wiersz. Takie przynajmniej odnoszę wrażenie... Ale znać to ja się nie znam za bardzo :) Pozdrawiam, Aileen Atrien vel Nietoperek.
EWA_SOCHA Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Prosta i odarta z metafory, ba! porażająca nawet, kłaniam się do stóp:) a właściwie to dygam dźwięcznie, jak na niewiastę przystało.
Ewa Jaworowska Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Nie życzę tego nikomu / takiej sytuacji/ . Pozdrawiam.
EWA_SOCHA Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2006 ?? Ale to miłe było. No fakt, że gotuje nienajlepiej, ale no wiesz, żeby aż tak (o ile wiem, nikt się nie zatruł i nie wiem skąd ta antyreklama;) )...
Miłka Maj Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Już wypowiedziałam sie w warsztacie, tylko potwierdzę: zabieram przepis ze sobą, może się przyda... Pozdrawiam plusując :))/V.
Ewa_Kos Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Ja też pamiętam ten przepis - cud Podczymuję więc opinię, bo na wiosnę jak znalazł. + Pozdrawiam poswiątecznie. EK
Tali Maciej Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2006 jak dla mnie zbytnia wyliczanka wiersz oparty na przepisie kulinarnym i w takiej formie można rzec że się trzyma kupy ale do mnie coś takiego nie przemawia pozdrawiam
M._Krzywak Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2006 A mnie na swój sposob odpowiada - nie chce się zastanawiac, co ma pasek współnego z całowaniem - i czy nie jest to pewna ironia ze znanego spotu reklamowego :) Mnie na tak - lekko i pzrewrotnie. Pozdrawiam.
Bartosz Wojciechowski Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Ten pasek mi wszystko rozwala, pryska cała figlarna przewrotność. Ale do paska mi się podobało:)
Tdk crew Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2006 ciekawe, ale nie czuje smaku twojej zupy!Pozdrawiam
gabriel p. Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2006 prosty ale...przemawia do mnie zastanawiam się tylko jak jednocześnie można przytrzymywać nadgarstki i zdejmować pasek ;) pozdrawiam
EWA_SOCHA Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2006 M. Krzywak; " czy nie jest to pewna ironia ze znanego spotu reklamowego :)" :))))) gabriel p.; zastanawiam się tylko jak jednocześnie można przytrzymywać nadgarstki i zdejmować pasek ;) pozdrawiam eva
le_mal Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Ewo !zupa wiosenna z przyprawami. Eh!Napewno jest tam rozgrzewający imbir. A...przeczytawszy powyższe,..no ,nie każdy ma dobrze rozwinięte kubki smakowe. pozdrawiam ciepło:)
Beenie M Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Przeczytałam to jak instrukcję obsługi. Taki masochizm w łagodniejszym wydaniu, ale jak ktoś lubi.... pozdrawiam serdecznie
Vera_Ikon Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Ewa, skoro było miło, to życzę więcej takich sytuacji ;) A poważnie, nie zanosiło się najlepiej, ale końcóweczką uratowałaś całość. zaskoczyło mnie :) pozdr serdecznie Weronika
Rekomendowane odpowiedzi