Kasia Dobucka Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2006 tik-tak tik-tak mój zegar tik-tak tak po prostu tyka tik-tak ja go słyszę słyszę jak tyka tik-tak odmierza to co nieuchronne - czas zwykłe tik-tak mija mijają lata i słyszę tik-tak tik-tak lecz nadejdzie dzień gdy ustanie mój zegar - moje serce
Anna Maria K. Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Białoszewski zrobiłby pewnie coś genialnego z tych tik-taków, jednak tutaj zabawy językiem nie ma w ogóle, dlatego puste powtórzenia tik-tak nie przedstawiają żadnej wartości artystycznej, treść jest uboga, a puenta zbyt blada. Mimo dobrych chęci jestem na nie, jednak życzę powodzenia w dalszej pracy. pzdr.
Bartosz Wojciechowski Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2006 No właśnie, może spróbuj jednak coś z siebie więcej wykrzesać, tę zabawę słowami. Rozumiem, że nie każdy potrafi jak Białoszewski, ale w tej formie po prostu nie ma czego ratować. Pozdrawiam serdecznie i życzę wszystkiego dobrego:)
Rekomendowane odpowiedzi