Stanisław Kamykowski Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2006 mała gąsienica nie ma świadomości że kiedyś urosną jej skrzydła nie dziwi cię gdy dojechałeś do domu a tam ktoś czekał z kolacją coraz częściej spotykam ludzi którym spełniają się moje marzenia
Czarna Perła Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2006 do ulubionych, bardzo trafił do mnie, jak wyzej wspomniano, zwłaszcza końcówka. czarna perła
Jacek Mucha Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Czyżby dwie pierwsze strofy były wstępem do finału końcowego (w postaci dwóch ostatnich wersów). Błyskotliwe. Pozdrawiam.
Ewa_Kos Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Bardzo błyskotliwe i choć krótkie to ciekawe.Samo zakończenie bardzo + Pozdrawiam ciepło i poświątecznie. EK
Bartosz Wojciechowski Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Tak, tak, fajne, z przewrotką. Plusik!
Czaplina Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2006 genialne! przeczytalam z 5 razy ^^ [aż ; p] "coraz częściej spotykam ludzi którym spełniają się moje marzenia" -zakochalam sie w tych wersach ^^ *gratuluję talentu!pozdrawiam -Czaplina
Ewa Rajska Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2006 wiersz jest super! ja też coraz częściej postykam tych ludzi....smutno... pozdrawiam serdecznie! ER
Leszek Baliński Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2006 ... a mój brat mawia: "uważaj na marzenia, czasem lubią się spełniać" "gąsienica nie ma świadomości" chyba wcale, chociaż tak mi się wydaje ;) bardzo dobre wersy Pozdrawiam Serdecznie
Gość Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2006 ach, piękny.. i tak, szczególnie dwa ostatnie wersy. aż Ci go zazdroszczę :)
chaim_ruach Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2006 no musze przyznac Stanisław ze sie popisales:] idziesz do ulubionych;D
Stanisław Kamykowski Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2006 dziękuję wszystkim za poświęcony czas szczerze mówiąc liczyłem na inne komentarze, tym bardziej miło było je czytać pozdrawiam:-)
Espena_Sway Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2006 im dalej, tym lepiej. zakończenie bardzo mi się :) pozdrawiam serdecznie Espena Sway :)
Stanisław Kamykowski Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2006 i wam dziewczyny dziękuję za chwilę zatrzymania nad moim grafomaństwem pozdrawiam:-)
marta_sawicka Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2006 bardzo dobre:"coraz częściej spotykam ludzi którym spełniają się moje marzenia"
Rekomendowane odpowiedzi