blady paznokieć Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2006 nawet jeśli moje ciało jest czarne to czynione twoimi oczami niedalekimi zmierzchu nawet jeśli śmierdzi uzmysławiane twoim dotykiem niedaleko mu wciąż do śmierci
Czarna Perła Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2006 przykro, ale nie... czarna perła
Jacek Mucha Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Jak to śmierdzi?! Jak ja nie znoszę takich wrażliwości! ;( A można przecież o kwiatkach, motylkach. ;) Pozdrawiam.
Czaplina Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Jestem za głupia, by to zrozumieć.. ( ; pozdrawiam -Czaplina.
Espena_Sway Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2006 blady paznokciu, zwykle masz ciekawe teksty, ale ten jakoś mi się nie podoba. tym razem na nie pozdrawiam serdecznie Espena Sway :)
blady paznokieć Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2006 hehe, widać mało nekrofilów na tym forum :>
Rekomendowane odpowiedzi