Stefan_Rewiński Opublikowano 31 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2006 Bogdan, lato, babom się porobiło. W przypadku jakimś, jest Wóz Drzymały, tylko ja mam kluczyk, ha, ha!
zak stanisława Opublikowano 31 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. czy ten wóz drzymały mozna zarezerwować?z kluczykiem?>ES
Miłka Maj Opublikowano 31 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. cmok, cmok, cmok, oczy już postawiłam;P
zak stanisława Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. stefanowi nie odmawiam- jadę! ale jestem gapa, dopiero teraz zauważyłam;P Stasiu - cieszę się jak cholera!!!! Wreszcie namacalność - czyli to co lubiem, hmmm KURNA, ALE KWATERKI NIE MAM wsio zajęte, apod namiot nie moje lata- he he ale na jeden dzień chociaży moze....
Stefan_Rewiński Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ale jestem gapa, dopiero teraz zauważyłam;P Stasiu - cieszę się jak cholera!!!! Wreszcie namacalność - czyli to co lubiem, hmmm KURNA, ALE KWATERKI NIE MAM wsio zajęte, apod namiot nie moje lata- he he ale na jeden dzień chociaży moze.... Poradzimy, przybywaj.
zak stanisława Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2006 już myslę o pakowaniu, sierp tyż?
zak stanisława Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2006 sierpa w pień i będzie 12 ,niedoczekłych dni już 10.
Ewa_Kos Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2006 ja i ktoś mój też Sierp? Jeden mam.Sierp ma być używany czy nowy?(Matko, kto teraz sierpy produkuje?) Może staremu tylko kokardę? Sierpowi oczywiście. :)))) EK
Stefan_Rewiński Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Ma być używany, może być z kokardą.
le_mal Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ewuś,widzę ,że przygotowana jesteś do wyjazdu:))))))))) Buźka!
zak stanisława Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ło rany, używa-ny z koka..rdą?
Ewa_Kos Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Łomatko zawiążę już kokardę na tym sierpie; a stara kosa bez kija może być ? :)))))) EK
Stefan_Rewiński Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Kijów Ci u nas pod dostatkiem.
Roman Bezet Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. chyba trzeba kijów do parasoli :D jeszcze tylko 8! :)
Olesia Apropos Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2006 pogoda będzie ładna - zaklepałam:)))
Roman Bezet Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. czyli chodzimy w ... samych majtkach? :D
Olesia Apropos Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2006 no, Wy tak;P my założymy jeszczę coś na górę;) ewentualnie;D
Rekomendowane odpowiedzi