Roman Bezet Opublikowano 21 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. i jak tak to mówisz bez mrugnięcia nawet powieką :) - to ja mam Ci wierzyć, Pati - kotku? :P Stephen - na Twoją głowę ;) b
Patrycja Rosłoniec Opublikowano 21 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. i jak tak to mówisz bez mrugnięcia nawet powieką :) - to ja mam Ci wierzyć, Pati - kotku? :P Stephen - na Twoją głowę ;) b ja nic nie mrugam. przecież sam wiesz :)
Roman Bezet Opublikowano 21 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. i jak tak to mówisz bez mrugnięcia nawet powieką :) - to ja mam Ci wierzyć, Pati - kotku? :P Stephen - na Twoją głowę ;) b ja nic nie mrugam. przecież sam wiesz :) wiem ;P (jeszcze mnie skleroza nie oslabiła ;) ale to daleko jest i wilki oraz Misie będą grasowaly! ;D b
Patrycja Rosłoniec Opublikowano 21 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ja nic nie mrugam. przecież sam wiesz :) wiem ;P (jeszcze mnie skleroza nie oslabiła ;) ale to daleko jest i wilki oraz Misie będą grasowaly! ;D b :) ach, dziękuję za zachętę :) misiów, to ja się boję :) bawcie się dobrze dzieciaki (i Ty Drogi BZecie :))
Stefan_Rewiński Opublikowano 21 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2006 No to znaczy Patrycja będzie, ale będzie!
Stefan_Rewiński Opublikowano 23 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2006 Podaje niniejszym: * zarezerwowane 15 miejsc w domu-pensionaciku właścicieli Górskiej Perły (mój Pub,tzn tam bywam, i każdy ma tam bywać) w Srebrnej Górze, panie Sylwia oraz Elżbieta przyjmą rezerwcję, tel 074 8160106. Podadzą też namiary na inne sąsiednie legowiska. Namioty i tp- na naszych włościach-gratis. Wóz Drzymały-gratis. W razie czego- moja smycz 600 935 883-całą dobę. Geografia: Wrocław- Ząbkowice- Srebrna Góra- Żdanów 19a.
Stefan_Rewiński Opublikowano 24 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2006 Arena+1 się zarezerwowała w pensionaciku.
Miłka Maj Opublikowano 29 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2006 Pensjonat nasz / Arenka, Alter + ogony i reszta/ :)))
Olesia Apropos Opublikowano 30 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2006 przez to, że Was tam tyle, to mi pani z perły powiedziala , że nas musi do innego lokalu przenieść;P bo Wy wszystko zajęliście, grrr ale mam nadzieje, że blisko będziemy:) bo wiesz... ;)
Miłka Maj Opublikowano 30 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2006 ano, rozmnożyliśmy się, ale nie bój - znajdę kogo potrzeba:))))
Olesia Apropos Opublikowano 30 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2006 zabrzmiało:D nie no, ta pani coś mówiła, że to niedaleko:)
Stefan_Rewiński Opublikowano 30 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2006 Bezet + 1 zaokrętowany w pobliżu. Powołałem procedurę szybkiego reagowania, na wypadek odległości powyżej 5 minut. Ahoj!
Roman Bezet Opublikowano 30 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Chyba wezmę własną łajbe, kurna, bo jakies GRUBASY zajęły wszystkie koje ;P
Lady_Supay Opublikowano 31 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2006 Ale się towarzystwo zbiera - sama śmietanka, a ja tak lubię spijać. ;) Pocieszę się kawą. ;) C,est la vie...
Arena Solweig Opublikowano 31 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Czy masz mnie na myśli, TY...? Arena
Stefan_Rewiński Opublikowano 31 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Przybywaj, a spijesz.
Miłka Maj Opublikowano 31 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Czy masz mnie na myśli, TY...? Arena i mnie, TY...?
Miłka Maj Opublikowano 31 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziewczyny - Stefanowi się nie odmawia :)), raz dwa męska decyzja, przecież trzeba jakieś looken wreszcie:) stefanowi nie odmawiam- jadę! ale jestem gapa, dopiero teraz zauważyłam;P Stasiu - cieszę się jak cholera!!!! Wreszcie namacalność - czyli to co lubiem, hmmm
Roman Bezet Opublikowano 31 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Czy masz mnie na myśli, TY...? Arena i mnie, TY...? WAS - obie, kurna, jedna moje daty sieje po orgu, a druga nawet nie piśnie, jak człowiek własną krwawicą staje na głowie (tzn. drukuje i wysyła) :P I tak mam kwaterę - w Kresowiaku, o! pap - spadam na wakacje cmokam all ;) b
Rekomendowane odpowiedzi