Stefan_Rewiński Opublikowano 10 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. boszszszsz, tak przy ludziach!!?? I bez laski? Ty mnie nie poganiaj, bo tracę oddech i nie zaspokoję wszystkich naraz a poza tym, to cholera sama czekam!!! ;P Pomożemy.
yaotzin Opublikowano 11 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2006 Szkoda że tak późno do was dołączyłem na tej stronie. Może też bym się załapał. :D
Stefan_Rewiński Opublikowano 11 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Przyjeżdżaj.
yaotzin Opublikowano 11 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2006 Chętnie, ale nie wiem czy wyrwę się z roboty. A kiedy to dokładnie jest i gdzie?? Wiem ze jest tam wczesniej napisane ale chcialbym sie upewnic
Stefan_Rewiński Opublikowano 11 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wszystkie dane wyżej są aktualne.
Lady Aj Opublikowano 14 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2006 Ja chętnie bym była, bo tak zachęcająco się wszystko zapowiada :) - no i obaliła z wami to wińsko mundialowe - ale nie mam urlopu :( Trzeba będzie jakoś inaczej umówić na picie :)
Roman Bezet Opublikowano 14 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. weeeeeekedny są długie ;)
Stefan_Rewiński Opublikowano 14 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2006 Podaj Lady nazwisko szefa, my z Bezetem napewno mamy teczkę na niego.
Roman Bezet Opublikowano 14 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ja mam tylko haka (zamiast ręki ;) kapitan Huuuuk! ;)
Lady Aj Opublikowano 15 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dobrze by było :) Spróbuję pokombinować.. Jak nie macie nic przeciwko - to jeszcze się odezwę, bo może bym wpadła choć na chwilę. Teraz jest mi trudno określić czy się uda, więc na listę się nie wciągnę :) ale może na dzień, dwa.. jeśli kto szczupły zrobi mi trochę miejsca na sienniku :))
Stefan_Rewiński Opublikowano 16 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dobrze by było :) Spróbuję pokombinować.. Jak nie macie nic przeciwko - to jeszcze się odezwę, bo może bym wpadła choć na chwilę. Teraz jest mi trudno określić czy się uda, więc na listę się nie wciągnę :) ale może na dzień, dwa.. jeśli kto szczupły zrobi mi trochę miejsca na sienniku :)) Miejsce czeka.
Patrycja Rosłoniec Opublikowano 19 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2006 bz, czy to jeszcze aktualne??
zak stanisława Opublikowano 20 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziewczyny - Stefanowi się nie odmawia :)), raz dwa męska decyzja, przecież trzeba jakieś looken wreszcie:) stefanowi nie odmawiam- jadę!
Stefan_Rewiński Opublikowano 20 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziewczyny - Stefanowi się nie odmawia :)), raz dwa męska decyzja, przecież trzeba jakieś looken wreszcie:) stefanowi nie odmawiam- jadę! No!
Roman Bezet Opublikowano 20 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. bz, aktualne ale wymagane świadectwo grzeczności - sssss.... ;D
Roman Bezet Opublikowano 20 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. stefanowi nie odmawiam- jadę! No! jakie NO???!!! YES :)
Stefan_Rewiński Opublikowano 20 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2006 No bez CV to nie, chyba że Bezet amnestię wywinie, tzn Yes.
Patrycja Rosłoniec Opublikowano 21 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. bz, aktualne ale wymagane świadectwo grzeczności - sssss.... ;D bz, przecie Ty wiesz, że ja grzeczna jestem.
Stefan_Rewiński Opublikowano 21 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. bz, aktualne ale wymagane świadectwo grzeczności - sssss.... ;D bz, przecie Ty wiesz, że ja grzeczna jestem. Uprzejmie proszę Pana Bezeta, jak grzeczna-sssss, no to czemu nie.
Rekomendowane odpowiedzi