panna zwyczajna Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2006 wiesz. bo ja nie mam czasu cię czytać. nie chce mi się. nie warto. bo wiesz. na ciebie to wystarczy streszczenie. ale to i tak bez sensu. beznadziejne. całkowicie nie nadziejne. jesteś dla mnie bardzo nudną lekturą. ubarw się. kup sobie kolorowy żel do włosów. a mnie daj spokój. nie wracaj więcej. błagam. kochany.
Alicja Najdowska Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2006 ech.. ja też nie....
magdalena czernicka Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2006 ja też nie wrócę :/
Jay Jay Kapuściński Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2006 jest w tym jakiś pomysł, głównie o to streszczenie mnie się rozchodzi, ale w morzu utartych zwrotów ginie. na razie jest zjadliwe, ale można mieć niestrawność. jesteś dla mnie bardzo nudną lekturą. - to straszne. można było "jesteś dla mnie ...(wstaw cokolwiek)", naprawdę i byłoby lepiej. na cholerę powtarzać myśl, która pojawiła się już w drugim wersie? (może nie tak dosłownie, ale wiadomo o co biega). ubarw się. kup sobie kolorowy żel do włosów.- mogło być lepiej. zwiastuje poniekąd przedstawiciela panującej nam aktualnie generacji NIC, ale to chyba nie to. do mnie nie trafia - przede wszystkim za to "ubaw się". można było np specjalnie zastosować jakiś tandetny zabieg, wiesz żeby chociaż śmiesznie było. a mnie daj spokój. - :/ ograne na każdym froncie, państwo w państwie (niewiersz w wierszu) nie wracaj więcej. błagam. - to zastąpiłbym jednym ślicznym słowem np. spierdalaj, wypierdalaj. "spierdalaj kochany" - wiem, że to drastyczne, ale byłoby prawdziwsze, mniej patetyczne i pewnie większość osób spojrzałaby łąskawiej na utwór. kochany. *** i jeszcze ta interpunkcja :/ nie wiem, co ma wnosić taki zapis. proponuję amputować kropki i zostawić suchy zapis, ale zrobisz jak chcesz. mnie się podobało w miarę, coś w tobie jest, jakiś potencjał, postaram się zaglądać do twoich wierszy w przyszłości. zdrowia
magdalena czernicka Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2006 co do tytułu: nie powinno być "streść się" ??
mikołaj chrobochek Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2006 nie czuję tego. jedynie druga strofa . pozdro:0
Stanisław Kamykowski Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2006 chyba był tu jakiś pomysł, ale wykonanie zupełanie nie wyszło "wiesz. bo ja nie mam czasu cię czytać. nie chce mi się. nie warto. bo wiesz. na ciebie to wystarczy streszczenie." ---> wersy 3,4 są objawem słowopotoku, tak jak i druga strofa w odniesieniu do pierwszej "ale to i tak bez sensu. beznadziejne. całkowicie nie nadziejne. jesteś dla mnie bardzo nudną lekturą." ---> trzy strofy zamieniłbym w jedną, ponieważ właściwie powtarzasz to samo "a mnie daj spokój. błagam." ---> niepotrzebnie powtarzasz myśl z początku tekstu i po co te kropki na końcu wersów-brzydka maniera
Rekomendowane odpowiedzi