Jakub Wojciechowski Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2006 jest noc tam i obok mnie jest noc we mnie, w nas dlaczego tak musi być? dlaczego, skoro nie chcemy... to nie film – dlatego razem wszyscy, jak powstańcy stańmy na szańcu i nie bójmy się swoich uczuć Musimy wykrzyknąć że to nie tak, że nie chcemy nic nie jest na wieki oni to wiedzą i my wiemy Chcemy swobody, wolności chcemy żyć rozumnie bez presji i ponagleń to nie tak miało być nie tak...
Ewka Kruk Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Zrozumiałe , prawdziwe... i treściwe .Pozdrawiam :)
M._Krzywak Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Jako, że to debiut - forma paskudna, treśc podobnie - jakie "my" ? Nie poczuwam sie do działania pod wpływem tego tekstu - wszyscy, jak powstańcy - a mamy okupacje ??? taki tendencyjny i słaby utwór, nie. pozdrawiam.
Julia Zakochana Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2006 słabo, ale myślę, że jak poćwiczysz to będzie z Ciebie ktoś;) powodzenia
Alicja Najdowska Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2006 nie powiem, żeby to był najlepszy debiut stulecia, ale koniec końcem nawet nawet.... ale poćwicz :)
mikołaj chrobochek Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2006 słabiutko, ala noe. najlepszym rozwiązaniem będzie usunięcie tego tekstu. gdzię? gdzie? gdzie tu poezja?
elza sta Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2006 jako krytyk zwracam sie do ciebie-tragika uśmiechnij się
zak stanisława Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2006 co Dzygita miała na myśli? że do prawdziwego daleko?
Rekomendowane odpowiedzi