Joanna Stankiewicz Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2006 zostalo mi niewiele jeden srebrny krazek z sakiewki Judasza powiesilam go na choince modlac sie o cudowne rozmnozenie dobytku majac nadzieje ze tej szczegolnej nocy moj pies przemowi do mnie ludzkim glosem chociaz on jeden
Stanisław Kamykowski Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2006 trochę nie na czasie, ale z mojej strony to tylko zaleta, bo nikt nie powinien oceniać utworu przez pryzmat świąt końcówka ciekawa, reszta nie najgorsza i postaraj się pisać z polskimi znakami pozdrawiam:-)
Bartosz Wojciechowski Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Czyli to jest o człowieku bardzo zagubionym? Podpisuję się pod postulatem pana Kamykowskiego, abyś pisała przez ą, ż, ę, ó i ł. No i jeszcze ta literówka w tytule (chyba, że to nie literówka, ale coś mi się nie chcę wierzyć) Pozdrawiam:)
M._Krzywak Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Ani formy, ani treści, do tego można oczy sobie połamac... ja na nie. pozdrawiam.
Ewa Rajska Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ani nie na czasie... pozdrawiam serdecznie ER
Joanna Stankiewicz Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2006 dziekuje za krytyke ;-) na forum istnieje juz jeden moj wpis w ktorym wyjasnialam iz nie mam niestety polskich znakow ;-( a kilka lat na obczyznie sprawiaja iz wkradaja sie nie raz i bledy.Jesli mozna to prose rownierz o porady ;-)
John_Maria_S. Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Jak coś jest ciekawe to nie potrzebny mu "czas".Bardzo osobisty i tajemniczy wiersz.A te ą,ę wcale nie zauważyłem,bo jak coś jest piękne,to nie potrzebne mu szmaty.
Rekomendowane odpowiedzi