Julia Zakochana Opublikowano 29 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2006 przynosisz mi frezje w darze może ostatni raz będę czekała chustką machała popłakiwała na cynamonowe plaże znajdziemy jeszcze czas * to tylko taki eksperyment...
stanislawa zak Opublikowano 29 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. pozdrawiam/ES
le_mal Opublikowano 30 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2006 będę czekała każdego dnia-bez machania chustką Pozdrawiam.
Julia Zakochana Opublikowano 30 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2006 "będę czekała kazdego dnia popłakiwała" ? czy "będę czekała każdego dnia" ? :)
le_mal Opublikowano 30 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2006 Przydałby się Eugene.Może jakoś Go tu zwabisz:)Eugene lubiW. -będę czekała każdego dnia -popłakując będę czekała każdego dnia
stanislawa zak Opublikowano 30 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2006 za dużo tego -ała- może coś z tym zrobisz? pa!
Julia Zakochana Opublikowano 30 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2006 przynosisz mi frezje w darze może ostatni raz popłakując będę czekała na cynamonowe plaże znajdziemy jeszcze czas a może tak...?
Oscar Dziki Opublikowano 30 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2006 frezja to kwiat? ladne slowo. ciekawe jak brzmi w innych jezykach? na przyklad w holenderskim? nie rozumiem wiersza, wiec sie nie wypowiem.
Espena_Sway Opublikowano 30 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2006 jakoś ten eksperyment niezbyt mi się podoba. może dlatego, że w Twoim wykonaniu dużo lepsze wiersze czytałam pozdrawiam serdecznie Espena Sway :)
Julia Zakochana Opublikowano 30 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2006 ostatnio zdarzają mi się raczej słabe wiersze....hmm jakiś kryzys przeżywam, czy myślisz Espeno, że ten jest tak całkiem do niczego...? :/
Julia Zakochana Opublikowano 30 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tak frezja to kwiat ;) jeden z moich ulubionych ;) jak nie rozumiesz wiersza to moge Ci wytłumaczyć ;) ale wtedy pewnie zjedziesz go z góry na dół, bo chyba nie wyszło..
Rekomendowane odpowiedzi