kall Opublikowano 29 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2006 zmieniam barwy - rumieńce zabieram makom - tym najczerwieńszym po prostu - wiosennieję z dnia na dzień kruszę kolejne pierwsze lody moje płatki tak pragną słońca że sama muszę przed nimi świecić oczami - w wypowiedzianych słowach wirują zmysły i obietnice [jutro będzie jeszcze cieplej?] a ty bądź mi jaskółką - zapowiadaj codziennie nową nadzieję bardziej zieloną niż szczypior bardziej wspólną niż wczoraj
pathe Opublikowano 29 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2006 ma swój urok ten wiersz.nic odrywczego, ale jest bardzo optymistyczny,ciepły, wiosenny oczywiście i słoneczny.poza tym spójny.dlatego plus. (i interpunkcja właściwa-ułatwnia czytanie)
Waldemar Talar Opublikowano 30 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2006 przychylam się do komentarza kolegi. pozdrawiam wiosennie
stanislawa zak Opublikowano 30 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2006 bardzo misie, ciepły wiosenny , miły pa!
Espena_Sway Opublikowano 30 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2006 wiosenny, pełen zieleni i optymizmu. plusuję pozdrawiam serdecznie Espena Sway :)
Marian Koń Opublikowano 30 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2006 wiersz wyższa średnia muszę go troche przemyśleć, tylko co ja go przemyślę będę chciał kometarz dać ale za godzine wierszyk będzie na 345 stronie i juz go nie odnajdę !! bo będą same "kotku w rameczkach zamknięty wracaj wracaj !! " siło wyższa ten utworek doby nie pożyje nawet !!! a chociaż przynajmniej tyle jest wart ! pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi