natalia Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 przez zaparowaną szybę szarość, niebieskość, biel a w środku pomarańcz czerwieni wtapia się, coraz go mniej i znikło urocze maleństwo a za nim minął dzień kolejny nadejdzie jutro cieszysz się? ja też
Gość Dee Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Piekny, piekny jak zwylke Natalio :) Uwielbiam ten twoj cieply styl i kliacik jaki panuje w Twoich wierszach. Zabieram do ulubionych i pozdrawiam!
Gość Dee Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Piekny, piekny jak zwykle Natalio :) Uwielbiam ten twoj cieply styl i klimacik jaki panuje w Twoich wierszach. Zabieram do ulubionych i pozdrawiam! [sub]Tekst był edytowany przez Dee dnia 10-12-2003 19:32.[/sub]
Gość Dee Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 ops cosik sie powielilo, ale to tylko z sympatii :)
Klaudiusz Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 widze, że przyszedł czas troche potańczyć i pośpiewać :))) urocze maleństwo chciałoby się powiedzieć :))) mam nadziej że tak duża dawka optymizmu, nie odbije się negatywnie na moim zdrowiu...:))) a tak poza tym chciałbym Ci podziękować za ten wierszyk...
Tadeusz_Hutkowski Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Fajne , podoba mi się. Pozdrawiam
natalia Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 och, kochani dziękuję za tak miłe komentarze :) serdecznie wszystkich ściskam!
Michał Kowalski Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 bardzo ładny wierszyk i chyba ukradnę go do ulubionych - w sam raz na piękny dzień pozdrawiam
Roman Bezet Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Witaj Natalko! Jak fajnie, że odzyskałaś własną radosną formę. Urocze maleństwo! Pierwsza zwrotka - zadziwia - jeszcze tak opisanego zachodu nie spotkałem. Druga też nie gorsza (może: zniknęło?), a radość pointy - to miód (wiesz - misiowy) na moje serducho Pozdrawiam. bezet
natalia Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Witam panów, Michaś cieszę się bardzo, że trafił do Ciebie na piękny dzień Romku założę się, że widywałeś jednak takie grudniowe zachody słońca oglądane przez zachuchaną szybę hmm tę radosną formę to ja miewam tak przeplatanie, ale jak widać radość zawsze wychodzi na wierzch dzięki za uwagę w tym znikło,knęło, pomyślę nad nim. Serdecznie pozdrawiam Natalia
Anna_Maria Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 "poszłam, zobaczyłam, biorę do ulubionych" sliczny serdecznie pozdrawiam anka
Rekomendowane odpowiedzi