Tali Maciej Opublikowano 27 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2006 dzięcioł dzierga ostrzem w korze wiatr rozświstał się wśród drzew złotobarwne fale zboża i wieczorny świerszczy śpiew w ściółce śliczne kapelusze dla grzybiarzy istny raj przebiśniegi dzikie róże wielobarwny leśny gaj trzmiele pszczoły również ważki na kwiecistej szacie łąki śmigiem harcem w takt igraszki zapylają pilnie pąki chrząszcz z chrabąszczem znów scrablują metafory w krzyżach słów rozważają kontemplują jak poprawnie rzuf czy żółw
stanislawa zak Opublikowano 27 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ale rozumiem, tytuł wyjaśnia w czy rzecz, wiersz płynny, rytmiczny i dla dzieci piękny, one też coś muszą z tego mieć! pozdrawiam ciepło
Tali Maciej Opublikowano 27 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2006 róże dałem tylko dla rymu dzięki za odwiedzinki
le_mal Opublikowano 28 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2006 Maćku ,jeśli to impresjonistyczna słoma to ok-czyli sieczka, bo chabry i róże nie pasują do lasu. pozdrawiam .
Tali Maciej Opublikowano 28 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2006 a jakaś propozycja zmiany bo ja się za bardzo na kwiatuszkach nie znam, wstawiłem tylko aby uzyskać rym więc jak może ktoś ma jakiś pomysł to jstem otwarty na propozycje pozdrawiam
le_mal Opublikowano 28 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2006 W naszych lasach rosną;fiołek,niezapominajka, sasanka,konwalia,wrzos,ewent.dzika róża. napewno więcej ale ja tyle:)
Tali Maciej Opublikowano 28 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2006 dzięki za podszepty, już zmieniłem na dzikie róże i dodałem strofkę(-: pozdrawiam
Tali Maciej Opublikowano 28 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2006 też tak myślałem ale word mi coś cały czas podkreśla tego RZUFIA hie hie pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi