stanislawa zak Opublikowano 27 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2006 W parku nimfę spotkałam. Przemoczona była cała Patrzyłam jak urzeczona, gdyż nimfa wcale nie deszczem zmoczona. Oczy zaczerwienione,na twarzy smutek. Szukała w parku wesołych nutek. Nagle sprzed oczu mi znikła , bo ta nimfa to byłam ja.
stanislawa zak Opublikowano 27 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2006 zima odchodzi z płaczem łzami drogę do gwiazd znaczy wiosna w najcieńszej z mgły sukience wpadła dziś w moje ręce bez czapki bez szala dzisiaj na dworze szalałam z włosem rozwianym turlałam sie od ściany do ściany szukając suchego miejsca
Stefan_Rewiński Opublikowano 28 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2006 dla mnie żadna to nowina nimfą jest Stanisławina gdyby zwykłą babą była to by wierszy nie płodziła
Stefan_Rewiński Opublikowano 28 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2006 a ja chciałbym gdzieś ochoczo z jakimś lichem na bok skoczyć poszybować hen jak orzeł z lichem co być ze mną może
stanislawa zak Opublikowano 28 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. brałam udział w castingu chciałam być królewną lub wróżką mówili że uroda nie ta zostałam kólewska służką
Ewa_Kos Opublikowano 29 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2006 jak byłam mała królewną być chciałam teraz jestem niby duża byle co mnie już nie wkurza jest mi dobrze wszystko mam swoją rolę dobrze gram
stanislawa zak Opublikowano 29 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2006 w teatrze forumowisko Ewcia gra ptaszysko co ja mówię, gra kosika małego czarnego ptasika co ma żółty dzióbek skory do rozróbek wierszowanych przez limerowiczów kochanych
Rekomendowane odpowiedzi