stanislawa zak Opublikowano 24 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2006 Emigrant mieszkający nad Tamizą, Świeczkę przypalał łzą. Płomieniem się parzył, o pracy marzył, w przyszłość patrząc z nadzieją.
Stefan_Rewiński Opublikowano 24 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2006 czy to o wieloryba idzie co dokonał żywota w Tamizie?
stanislawa zak Opublikowano 24 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2006 nawet nad Tamizą polaków łzy gryzą poszukują pracy nasi kochani rodacy!
stanislawa zak Opublikowano 25 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2006 rząd nie da pracy zawzięcie się kłócąc o własne stołki i ambicje własne kieszenie napełniają naiwnych młócąc wyobrażenia o Polsce zbyt ciasne
Stefan_Rewiński Opublikowano 25 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2006 są też nad Tamizą puby piwo no i chętne baby
stanislawa zak Opublikowano 25 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dawaj je co żywo
Tali Maciej Opublikowano 26 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2006 jechać nad Tamize zjeść pyszniutką pizze pstryknąć kilka fotek poznać kilka kotek miło spędzić czas kto zabierze tam nas
stanislawa zak Opublikowano 26 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. za parę groszy leci samolocik z Goleniowa linia nowa prosto nad Tamize albo i na PIze powiesz- wio i lecisz sam!
BlaCha Opublikowano 27 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. za parę groszy leci samolocik z Goleniowa linia nowa prosto nad Tamize albo i na PIze powiesz- wio i lecisz sam! lepiej myślę lecieć razem i podzielić się bagażem
stanislawa zak Opublikowano 27 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2006 gdy się bagażem podzielimy celnika w maliny wpuścimy, na dwoje babka wróżyła gdyby bagaże z rąk wypuściła
bajka-bajka Opublikowano 28 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2006 nad Tamiza gdzies w Londynie piesn o tych z nadzieja plynie ale jak tu prace zdobyc i funciakow sie dorobic moze za kelnera w barze moze komus tak bagaze pomoc nosic na lotnisku a tu gow.....no i po pysku dostac mozna na zakrecie bo lajdactwo tam jest wszedzie a angoli, nic nie boli po polskiej niedoli tylko krocza w kupie majac wszystkich w du.....e
stanislawa zak Opublikowano 29 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2006 nic dziwnego że nas mają w dupie drogi kolego bo Polacy sami sobie szkodzą gdy do sklepów przychodzą biorą co popadnie a to jest nieładnie toż to zwykła kradzież sama raz widziałam jak dwie nastolatki kradły odzież biustonosze, majki w kwiatki i inne dodatki tak się wstydziłam aż zaniemówiłam
Rekomendowane odpowiedzi