Tali Maciej Opublikowano 21 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2006 czerwono nabrzmiałe twarzowezgłowie morda zarośnięta, obrzydliwa, paskudna Haende hoch. Do ciebie- twoje zdrowie wyrób spirytusowy wychylony do dna ...................................................................... opleciony aurą której się brzydzę bełkot doprowadza tylko do wylewu złości mętny wzrok, od dzieciństwa go nienawidzę i z chęcią pogruchotałbym wszystkie kości ........................................................................ hamulec- chciałbym dać do zrozumienia że cały ten wizerunek jego-ego-życio- picia zawiera się w zdaniu do powiedzenia wszystko jest w tafli lustrzanego odbicia
Ewa Rajska Opublikowano 21 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2006 mętny wzrok, od dzieciństwa go nienawidzę(...) wszystko jest w tafli lustrzanego odbicia i nic dodać, nic ująć. nie milutko, nie cieplutko, za to prawdziwie i bardzo na tak. pozdrawiam sedecznie ER
M._Krzywak Opublikowano 21 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2006 osądzam, że napocił sie pan, by to stworzyc :) Mam wrażenie, że slowa pasuja do siebie, zresztą sam tekst jest całkiem nieszablonowy. Ja na tak. Pozdrawiam.
Tali Maciej Opublikowano 21 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. miło czytać takie słowa pozdrawiam
Tali Maciej Opublikowano 21 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. aśmy se zaczeli PANować hie hie fajnie to brzmi a kiedy się waść broni i stawia szampana(-: pozdrawiam
stanislawa zak Opublikowano 21 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2006 Maćku, o ile pamiętam ten temat jest twoją obsesją, często powracasz do złych wspomnień, wylewając ból w wierszu, robisz to w sposób, który doprowadza człowieka do wściekłosci na pijaków, czyli dobrze jest pozdrawiam ciepło
Tali Maciej Opublikowano 21 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. to dobrze że doprowadza, taki był zamysł, czyli cel po części osiągnięty dzięki za odwiedzinki pozdrawiam
Espena_Sway Opublikowano 22 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2006 Maćku, po formie myślałam, że będzie to jakiś banalny wierszyk. jednak po przeczytaniu treść mi się podoba, więc plusuję pozdrawiam serdecznie Espena Sway :)
Espena_Sway Opublikowano 22 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2006 Maćku, po formie myślałam, że będzie to jakiś banalny wierszyk. jednak po przeczytaniu treść mi się podoba, więc plusuję pozdrawiam serdecznie Espena Sway :)
Tali Maciej Opublikowano 22 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2006 dzięki Espena za odwiedzinki i ślad pod wierszydłem pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi