cyklop Opublikowano 21 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2006 Piszę wiersz bo nie mam pieniędzy Obnażam się a wstyd pluje na ego i szydzi z tej masochistycznej nędzy Piszę wiersz bo nie mam pieniędzy Zeszmacam się a sprzeciw zdycha pod butem wyrwanej z kindersztuby chęci by jutro na Twe urodziny podarować bukiet chleba z masłem i poczuć, że jemy, nie śnimy...
magdalena czernicka Opublikowano 21 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2006 zwabił mnie tytuł. jednak wiersz mnie nie porywa, aczkolwiek nie jest zły. wg mnie najlepsze: "by jutro na Twe urodziny podarować bukiet chleba z masłem i poczuć, że jemy, nie śnimy..."
stanislawa zak Opublikowano 21 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. oj, tak, to najlepsze, cyklopie, czy tobie płacą za wiersze?
Tali Maciej Opublikowano 21 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2006 podobne odczucie, jak u poprzedników skusił tytuł ale wiersz nie powalił mogę rzec przeczytałem zapomniałem pozdrawiam
Damian Mazur Opublikowano 22 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2006 No i nie wiadomo o co biega ... A jak ktoś pisze aby zarobić to źle pisze. Ogólnie na nie!
Yasioo Zimiński Opublikowano 22 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2006 a mnie się podoba cały, ale tylko podoba. fragment przytoczony przez poprzedników rzeczywiście jest najlepszy i świetnie pasuje. dobry pomysł.
Rekomendowane odpowiedzi