Noe-Gd Opublikowano 19 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 Teraz wam coś powiem poważnie , byście sobie to przemysleli : Testowałem moje wiersze na kobietach , test był obiektywny i uczciwy. Osiągnąłem wyniki tak wysokie ,że sam bym nie uwierzył. Na kilkaset kobiet jedna czy dwie przeszły obojetnie nad moimi wierszami...Mówię powaznie. I wiem ,że gdy byśmy wybrali po 10 wierszy - wy i ja i dali je ludziom do czytania co nie mają pretensji do tego by być poetami, to moje by pobiły wasze... Możecie nie wierzyć ,ale tak by było. Dlaczego tak jest ?
Noe-Gd Opublikowano 19 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 uwierz bez dowodów. załóż ,że tak jest naprawdę.
Noe-Gd Opublikowano 19 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 bużka. -mam nadzieję,że nie jesteś mocno szkaradna...
Noe-Gd Opublikowano 19 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 Moby Dick wszedł do historii i czeka tam na mnie. Woła mnie poprzez sztorm nieustannie. Idę do niego poprzez wiersz, a drogę mam ciernistą, wiosłami biją po głowie mnie poeci co pijają Polską czystą.
teraa Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 ty jesteń niepoważny twoje wiersze są jak muzyka pop my bawimy sie w coś innego kumasz to?
teraa Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 i wiem że masz racje. ja Ci wierze. ale nie interesi mni to, jest smieszne i pedalskie. nie pisze po to zeby dawać 10 laską do poczytania. weź się 'poeto' ogarnij
Noe-Gd Opublikowano 19 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 Tera co piszesz to możesz nie wyciagać z szuflady..nikt na tym nie straci...
M._Krzywak Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 Noe - to miło miec powodzenie, 1000 kobiet nie może sie mylic, podobnie jak fanki "Papa Dance". i tutaj nasuwa się pewna analogia.
Noe-Gd Opublikowano 19 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 krzywak problem w tym ,że ty (wy) nie pociągacie nikogo...
Noe-Gd Opublikowano 19 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 Tęsknota Wyczekując ciebie kochanie wypatruję jaskółki twojego ciała co bzu skrzydełkami zapach niesie włosów rąk bioder - całej ciebie. Snem i wiatrem marzeń, poprzez mgły zdarzeń czekam na promienne oczy twoje najmilsza przyjaciółko i kochanko, kwiaty ścielę na drodze, by z dala przyciągnąć ciebie. Tęsknym słowem przywitać cię pragnę świątynio pożądania powszedniego i od święta. Schnę nad morza brzegiem i wzywam wenę na pomoc, by mi skrzydeł na ołtarz dla ciebie dodała. Noe-Gd Gdańsk 19.03.2006/15.42/ [email protected]
Doppel Hertz Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 "I wiem ,że gdy byśmy wybrali po 10 wierszy - wy i ja i dali je ludziom do czytania co nie mają pretensji do tego by być poetami, to moje by pobiły wasze... Możecie nie wierzyć ,ale tak by było." :D To się nazywa tautologia na poziomie pięciolatka, tak? Poprawcie mnie jeśli się mylę, bo to może być także: a)solipsyzm - Noemu się wydaje, że tylko on jest na świecie, zatem nic dziwnego, że w ankiecie by zwyciężył. b)myśli, że jest bogiem albo jakąś pozaziemską superinteligentną formą życia, albo to prawda, że jest. Wysondował tysiące umysłów Ziemian i stąd ma informacje, które potem przesyła na swoją planetę. c) ma za dużo czasu i po prostu to sprawdził, choć to nie tłumaczy trybu przypuszczającego. Jasne, Chucky. Tak by było. Ja wiem, że gdybyśmy wzięli po 10 wierszy, my i Ty i to Ty byś nie umiał przeczytać trzech... Możesz nie wierzyć, ale tak by było. Retoryka i logika na poziomie podstawówki... I - sorry, nie wierzę w te "kilkaset kobiet". Chociaż coś w tym mogłoby być, jeżeli chodzi się do przedszkola, ma się dużo czasu, a i śmieszny chłopczyk chodzący po domach i mówiący śmieszne rzeczy nikogo nie pozostawi obojętnym. (sorry, ale na taki topic nie jestem w stanie dać rozsądniejszej odpowiedzi... a starałem się)
M._Krzywak Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. za nos ???
Yasioo Zimiński Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 wartościwi artyści klepią bide a Mandaryna i inne szmirowate pławią się w luksusach.
Yasioo Zimiński Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. przeciez ja to wiem idioto:)
Rekomendowane odpowiedzi