Sceptic Opublikowano 17 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2006 no i - okazało się. Noe jest tylko tchórzem i beztalenciem, który nawet boi się podjąć próby napisania sonetu, co nie przeszkadza mu uważać się za wielkiego poetę... Nie wiem, czy wiesz, ale każdy wielki - według twojej miary - poeta napisał sonet. Dobre wykonanie tej formy to naprawdę zadanie dla najlepszych. Ale Noe oczywiście albo nie wie, co to takiego jest sonet, albo po prostu sie boi kompromitacji... A co mi wychodzi, a co nie - to zostaw o oceny tym, którzy się znają lepiej od ciebie.
M._Krzywak Opublikowano 17 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2006 noe jest na razie na poziomie powtarzaniu tego samego żartu po 3 razy, raczej nie bedzie miał czasu sprawdzic w słowniku, co to jest sonet...
Noe-Gd Opublikowano 17 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2006 Fabrykanci Słowa Dzisiaj poetów już nie ma pozostali mechanicy słowa. Las tną piłą spalinową a ptasi śpiew na sylaby biorą. Wenę znają tylko z opowiadań pań od lekcji, ktorym miłość kojarzy się z żonatym kochankiem seksu i automatem na monety. Nie odpowiem kto zabił poezję w układaczu liter mieniącym się poetą, komercja pewnie albo wysterylizowane umysły. Pozostali naciągacze klawiatur. Nie czytaj ich wierszy. Zabiją cię i twoją psychę zatrutą strzałą słowa udającego wielkość pomarłych.Zasłońcie oczy i idzćie własną drogą. Samotni drogą. Noe-Gd Gdańsk 17.03.2006 [email protected]
Noe-Gd Opublikowano 17 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2006 Nieśmiała Miłość. Odkąd zamieszkałaś w czarnym brulionie codziennie listonosz wkłada tam listy które piszę po kryjomu do ciebie. Kiedyś pewnie nakleje na nich znaczek i wrzucę do skrzynki na listy. Noe-Gd Gdańsk 17.03.2006 [email protected] 17-03-06 12:57 romdar77
Sceptic Opublikowano 17 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2006 cześć, noe, tchórzofretko! Jak dziś dajesz sobie radę z własną wielkością?
M._Krzywak Opublikowano 17 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2006 kość wrrrrrrrrrrrr iiiii grrrrrr noe - czuje twój styl tutaj zachowania. to jest ten sonet ???
M._Krzywak Opublikowano 17 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2006 acha ,i sam jesteś frajerem ,wklejasz u mnie jakieś wierszo-śmieci. po frajersku. Dnia: Wczoraj 22:19:33, napisał(a): Noe-Gd Czytelnik Komentarzy: 600
Quimeen Opublikowano 17 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2006 Co tam sonet. Niech napisze dobra vilanellę :)
Noe-Gd Opublikowano 17 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2006 naprawdę mili z was chłopcy.
Sceptic Opublikowano 17 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2006 a z ciebie - tchórz i beztalencie.
Noe-Gd Opublikowano 17 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2006 takie coś to możesz koleżankom pokazywać a nie szczycić się tym...beztalencie. Autor: Quimeen Tytuł: my bogowie? Kącik: Periodyk Poetycki Numer AM: 66 czułościochłonni my bogowie nie trwamy od jednego zdania, świat nas utulił w każdym słowie gubiąc po głosce pamiętania. poniewieramy zamazane, rozbite w puch zdarte uczucia, które jak wody zamarzane tworzą strworzone już współczucia. my wciąż chłoniemy, oddychamy spragnieni swego głodu więcej, pozapisani w hierogramy zmumifikowanym sercem. łaknąć co chwilę gromkiej wiary, ołtarzy, znaków modlitewnych deszcz wam zsyłamy, znak prastary, którego samiśmy nie pewni. tam w kroplach widać nasze twarze smutne i zimne w łzawej formie, jakbyśmy byli tandeciarze wołani z Boga: do mnie! do mnie! Edytuj
Noe-Gd Opublikowano 17 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2006 sceptic , kim jest Noe ,by na twoje pierdzenie chywtał za pióro? idiota z ciebie.
Sceptic Opublikowano 17 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2006 jeśli ty, Noe, napiszesz kiedyś wiersz chociaż w połowie tak dobry - ot, weźmy tylko samą rytmizację (chociaż w jednym miejscu uciekła sylaba, Quimeen :)) - to osobiście pójdę do Gdańska ci pogratulować. Rymujesz częstochowsko, a na rytm jesteś głuchy jak pień.
Sceptic Opublikowano 17 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2006 ja ci powiem, kim jest Noe, że nie chwyta za pióro - tchórzem, który się boi własnej nicosci - ot.
Noe-Gd Opublikowano 17 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2006 Pusty bęben głucho brzmi z głowy wiersze prysły hen. Nie dla mnie tętent tych koni, żadnych zmór ni poezji hien. Na cóż mi wieszczem być pośród narodu głupiego? Lepiej gdańskie piwo pić, z kobietami leżeć nago. Żegnaj portalowa chołoto, w moim porcie życie wre- a ludzie lepsi niż złoto, was pozostawiam tu - poetycka wredoto. Noe-Gd Gdańsk 17.03.2006/17.43/[email protected]
mikołaj chrobochek Opublikowano 18 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2006 ale ja napisałem sonet i co jestem wielki? mogę go wkleić zamias noego, co ty na to sceptik, noe nie umie napisać ale trudno(wszystkie dzieci nasze są)
Rekomendowane odpowiedzi