M._Krzywak Opublikowano 16 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2006 a teraz załóżcie białe kaptury i idźcie na ulice...
M._Krzywak Opublikowano 16 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2006 chciałem napisac - weź sie odpierdol kutasie
Noe-Gd Opublikowano 16 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2006 Krzywak..? - to brzmi dumnie...
M._Krzywak Opublikowano 16 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2006 Czekając na ciebie napiszę wiersz o miłości i szczęściu. Bedę go kwiatom czytał każdej wiosny, każdego maja będę czytał go ptakom i drzewom. Nim przyjedziesz stanę tam - pod krzakiem w topniejącym śniegu wróble pogłaszczę uśmiechem a wyschnietej trawie opowiem o tobie - miłości szkicowanej białym bzem. Nim przybędziesz morskiej róży wiatrem, będę o tobie śnił pod krzewem i z jego owocu pił. Weselne wino białą suknię ci poplami, nie bedę z tobą go pił. Noe-Gd Gdańsk 16.03.2006 [email protected] Noe-Gd ziemia to przodków moich Noe-Gd Zimna Woda. Drżysz. Senna wiosna chłodem smaga ręce grabieją obejmując brąz urny. Miłość odeszła szpitalną uliczką zeszłej jesieni w kolorze zadumy. Zimne promienie po twarzy głaszczą ocierajac łzy zaschnięte pamięcią. W dole płynie kra szczęśliwa - ciebie odbitym promieniem woła. Dąb na brzegu sennie skrzypi wiatr mu włosy czesze.Nic nie mówi, nie jedno widział tu dziewczę. Z toni wody ktoś cię woła, powrócisz tu jeszcze. a tą chujnie po co mi wklejałeś ?????
Sceptic Opublikowano 16 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2006 Noe - mam propozycję - napisz sonet! Z zestrojami akcentowymi, układem: abba abba cde cde. Jak ci się uda, to ewentualnie możemy wtedy pogadać, bo jak do tej pory to w utworach wykazujesz wyjątkową nieumiejętnosć rymowania tudzież ignorancję wobec podstawowych zasad potyki klasycznej. Podejmujesz wyzwanie (założę się, że nie).
M._Krzywak Opublikowano 16 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2006 Ostatni raz trębacz dla ciebie gra ostatnia z salw - powietrze drga. Nad kirem koni rżenie z oddali wiatr niesie i głuchy łomot ziemi o trumny wieko stuka. Młodością piach gryźć zębami zdrowia bez skazy Oddech w płucach mieć by grudy ziemi odwalić. Za to w dole leży trup i zaraz piach go przysypie Słońca nie zobaczy ani w morskiej nie popływa fali. Wieńce i kwiatów stos nie odda go nikomu. Ostatni trąbki głos słyszy ucho twe mój przyjacielu: Auld Lang Syne. Śpij w pokoju. Noe-Gd Gdańsk15-03-06 21:30 [email protected] to jest prawie sonet, hehehhehehehe
Noe-Gd Opublikowano 16 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2006 Krzywak ,kopiowałem badziewie DŁUGIE ,które mi wkleiłeś i pojechało za daleko. masz nauczkę.
Noe-Gd Opublikowano 16 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2006 sceptic kto ci broni rymować? zresztą co za róznica bo i tak piszesz o duperelach.
Noe-Gd Opublikowano 16 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2006 pan Krzywak nie wytrzymał nerwowo i pekł jak k...... niestety.
M._Krzywak Opublikowano 16 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ale ja sie nie boje. i nie mam nauczki, tylko zwiększoną czytalnośc - ot, reklama
Noe-Gd Opublikowano 16 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2006 pozdrowienia ze Stomilu kazali przekazać...
M._Krzywak Opublikowano 16 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2006 zazdrośc to brzydka cecha, ale przynajmnie sie pośmiałem. Napisz dobry wiersz, to nie omieszkam pochwalic, na razie wyszła kupa. To proste jak drut, czego nie zobaczy trup. Papapapapa. tutaj koncze.
Sceptic Opublikowano 16 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2006 Noe, ja nie mówię o rymowaniu: ja ci rzucam w twarz rękawicę - napisz sonet. Gdybyś nie wiedział, co to jest - poszukaj w encyklopedii. Konkretnie chodzi mi o odmianę włoską. Podnosisz rękawicę, czy - tchórzysz?
Noe-Gd Opublikowano 16 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2006 Ostatni Bez. Weszłaś prosto z drogi pachnąca wsią i malinami Niosłaś bez i obraz - Malowane Wiosną. Stałem za tobą, gdy weszłaś w świat ekstazy. Emeryt z dołu drewnianą laską gwałcił sufit. Bez ułożyłem na twoim ciele tak jak prosiłaś - bezładnie. latarnia z ulicy ostatni raz oświetliła bez i zastygłą twarz. Noe-Gd Gdańsk 16.03.206/23.03/ [email protected]
Noe-Gd Opublikowano 16 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2006 sceptic takie podpuchy to sobie zachowaj dla siebie. jesteś żałosny ,wiesz czemu? bo nic nie tworzysz - chcesz naśladować i nic ci nie wychodzi.
Noe-Gd Opublikowano 16 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2006 acha , i możesz rzucać, ale sobie , pacanku jeden.
Rekomendowane odpowiedzi